LPReborn ayar önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar hileyi indirip, kurup açıyorum. Menüler falan geliyor, sıkıntı yok ama neyi yanlış yapıyorum, bilmiyorum. Script gibi oynayamıyorum. Darius aldım, her skili yiyor neredeyse 1 ve 2 kişi olsa bile sonra Miss Fortune aldım, Ashe aldım, tamam. Lane güzel itiyor falan da space basıyorum, tabii düzgün yönlendiriyorum. Onda sorun yok, abi adamların Q dodgeleme hassasiyetini fullemezsem ya da herhangi bir yetenek dodgeleme hassasiyetini fullemezsem her skili yiyor neredeyse ya. Var mıdır önerebileceğiniz scripti yeni kullanmaya başlayanlara güzel fikirleriniz?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
5
3 HİZMET YILI
Challanger config kullanabilirsin. Onda tüm şampiyonlar ayarlı.

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
ciddi misin kanka eyvallah şuan kendimi çöp gibi hissediyordum bu arada oyun içi nasıl ayarlıcam yada configi kurunca scripti açıp oynamaya mı baslıcam ?

birşey sormam lazım kanka bakarmısın lprb dosyasındaki config'i appdata daki lprb dosyasına yapıştır demiş ama o doyanın içinde bide lprb menu var ? ne yapıcam ben hangisnin içine yapstırcam

Süper Üye
Ödüller
5
3 HİZMET YILI
ciddi misin kanka eyvallah şuan kendimi çöp gibi hissediyordum bu arada oyun içi nasıl ayarlıcam yada configi kurunca scripti açıp oynamaya mı baslıcam ?
birşey sormam lazım kanka bakarmısın lprb dosyasındaki config'i appdata daki lprb dosyasına yapıştır demiş ama o doyanın içinde bide lprb menu var ? ne yapıcam ben hangisnin içine yapstırcam
direk configi indir LPRB klasörünün içine yapıştır.
Şöyle bırakayım ayrıntılı incelemek istersen.
https://memoryhackers.org/konular/l...and-how-to-reduce-fps-drop-04-05-2022.233041/

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Olay sadece script ile tamamlanmıyor kanka, oyun bilgisi lazım arkadaşın dediği gibi config yükle, bildiğin çarları oyna.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
adc oynarken iyi oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Süper Üye
Ödüller
5
3 HİZMET YILI
ben 1 tane indirmiştim yanlış mış aaa dur denicem kanka hemen bu arada scripti açınca ne yapmam lazım oynadığım karakterin ayarlarının gelmesi için yoksa direk geliyomu
Bazı karakterlerde direk geliyor bazılarında ise 2,3 tane farklı ayar oluyor. Insert tusuna bas en alta geldiginde seçtigin şampiyonun ismi olucak ona gel configi seçip loada bas o kadar.

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Bazı karakterlerde direk geliyor bazılarında ise 2,3 tane farklı ayar oluyor. Insert tusuna bas en alta geldiginde seçtigin şampiyonun ismi olucak ona gel configi seçip loada bas o kadar.
insert fln bilmiyodum shift olmasın o ama insterti de denicem okey kanka adamsın yasuo takcam ben bu el :D s tier miş bu arada iyiki yardımcı oluyosunuz kanka çok zor bunu kullanmak çözmek yapana da helal olsun :D

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Valorant oynuyorsan vanguardı kapatmayı unutma!

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
ayarlardan eski directx 9 açıkken deneyebilirsin bazı sistemlerde sıkıntı oluyormuş sanırım

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Herşeyi Sc'den bekleme yine harita takibini yap, pozisyonunu al.
sc'i mekanik ve tarayıcı olarak kullan.
sc var diye bodoslama dalma, farm yap, kısa takaslar yap.

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Maçlarda belli etmeden oynamaya çalış istediğin eloya cikabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
legit oynamaya calıs demissiniz girdiğim her maç feedliyorum :D bazı maçlar dışında dsbajdsa neyse dur bakalım çözcez bu challenger config de iyi gibi adc çarları denicem yakında midi bi deniyim :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
bildiğim kadarıyla chal config diye bir ayar var ama sanırım çok fazla zorluyormuş bence o kadar abartmaya gerek yok ufak ufak oynamak mantıklısı bugün bi kog geldi zaten oturduk izledik sadece

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Kankam dodge kapalı oyna ban yersin yoksa sitede challenger config var onu kullan bir hata alma.İyi forumlar <3

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
sc ye hakim olmayan insanlara cha config önermeyin, hem bazen birkaç ayar yapmanız gerekiyor hemde alışmak gerekiyor. bu yorumu görürsen önce bi default haliyle oynamanı öneririm kanka. ( en azından 2 3 gün öyle oyna )

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
eyvalah
sc ye hakim olmayan insanlara cha config önermeyin, hem bazen birkaç ayar yapmanız gerekiyor hemde alışmak gerekiyor. bu yorumu görürsen önce bi default haliyle oynamanı öneririm kanka. ( en azından 2 3 gün öyle oyna )
önerin için kanka ama dediğin gibi değil script cha config olmadan benden kötü oynuyo :D cha configlede bitmiyo hersey suanlık adc denemedim ama cha configle irelia and yasuo çok tatlı oynanıyo üstelik zed ile de r atıyosun space basılı tutuyosun adc yi triple q ile tekliyosun direk :D baska çok çar denemedim denedikce emin olun sorunlarım ortaya cıkıcak zaten smurf hesabta kullanıyorum ban yeme ihtimalim olsada dodgu kapatmıyorum ama oto dodg atınca da elimle de tıklıyorum bazen ki adam anlamasın lol anlarsada yapacak bisey yok.

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
cha config kullanırsan rahat edersin ama bence configle alakalı değil v veya space basarken dodgeleme sadece tehlikeli olduğunda yapıyor sen de tehlikeliye ayarladığında yani fullediğinde dodgeliyor yoksa dodgelemiyor sürekli v veya spaceye basılı oynarsan hiçbir şeyi dodgelemez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...