ciddi misin kanka eyvallah şuan kendimi çöp gibi hissediyordum bu arada oyun içi nasıl ayarlıcam yada configi kurunca scripti açıp oynamaya mı baslıcam ?Challanger config kullanabilirsin. Onda tüm şampiyonlar ayarlı.
birşey sormam lazım kanka bakarmısın lprb dosyasındaki config'i appdata daki lprb dosyasına yapıştır demiş ama o doyanın içinde bide lprb menu var ? ne yapıcam ben hangisnin içine yapstırcamChallanger config kullanabilirsin. Onda tüm şampiyonlar ayarlı.
direk configi indir LPRB klasörünün içine yapıştır.ciddi misin kanka eyvallah şuan kendimi çöp gibi hissediyordum bu arada oyun içi nasıl ayarlıcam yada configi kurunca scripti açıp oynamaya mı baslıcam ?
birşey sormam lazım kanka bakarmısın lprb dosyasındaki config'i appdata daki lprb dosyasına yapıştır demiş ama o doyanın içinde bide lprb menu var ? ne yapıcam ben hangisnin içine yapstırcam
ben 1 tane indirmiştim yanlış mış aaa dur denicem kanka hemen bu arada scripti açınca ne yapmam lazım oynadığım karakterin ayarlarının gelmesi için yoksa direk geliyomudirek configi indir LPRB klasörünün içine yapıştır.
Şöyle bırakayım ayrıntılı incelemek istersen.
https://memoryhackers.org/konular/l...and-how-to-reduce-fps-drop-04-05-2022.233041/
Bazı karakterlerde direk geliyor bazılarında ise 2,3 tane farklı ayar oluyor. Insert tusuna bas en alta geldiginde seçtigin şampiyonun ismi olucak ona gel configi seçip loada bas o kadar.ben 1 tane indirmiştim yanlış mış aaa dur denicem kanka hemen bu arada scripti açınca ne yapmam lazım oynadığım karakterin ayarlarının gelmesi için yoksa direk geliyomu
insert fln bilmiyodum shift olmasın o ama insterti de denicem okey kanka adamsın yasuo takcam ben bu elBazı karakterlerde direk geliyor bazılarında ise 2,3 tane farklı ayar oluyor. Insert tusuna bas en alta geldiginde seçtigin şampiyonun ismi olucak ona gel configi seçip loada bas o kadar.
önerin için kanka ama dediğin gibi değil script cha config olmadan benden kötü oynuyosc ye hakim olmayan insanlara cha config önermeyin, hem bazen birkaç ayar yapmanız gerekiyor hemde alışmak gerekiyor. bu yorumu görürsen önce bi default haliyle oynamanı öneririm kanka. ( en azından 2 3 gün öyle oyna )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?