Çözüldü LPReborn bazen vuruş yapmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bazen yanındaki adama vurmuyor, bir canlı adama vurmuyor. Etrafta geziyor, sorunun sebebi nedir acaba?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
1664908503909.png

F7 tuşuna 1 kere bas scriptin ekranını açmak için de klavyede sol tarafta SHIFT tuşuna basılı tut ve bu bölüme gelip Lock on Select Target tikini kaldır ve bu şekilde ayarları yap daha sonrasında LPReborn kısmından Ping'ini kendine göre ayarla
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
aynen knk önceliği adama değilde hp ye vermen lzm ozaman kimin canı azsa ona vurur

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
1664908503909.png

F7 tuşuna 1 kere bas scriptin ekranını açmak için de klavyede sol tarafta SHIFT tuşuna basılı tut ve bu bölüme gelip Lock on Select Target tikini kaldır ve bu şekilde ayarları yap daha sonrasında LPReborn kısmından Ping'ini kendine göre ayarla

Çözüm
bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
hilede bu problem genel sanırım. ireliada da mesela q ile full can büyücüyü öldürecekken atmıyor fakat bir minyon 1 tane hit vursun vs. direkt atıyor. algılamıyor sanırım.

Grazie dai forza ferrari!
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Eski DX9 Modunu aktif et seçeneğini kapatırsan düzelecektir

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
evade açıksa ara ara yapıyor onu. adamın yakınındaysan ve düşman sürekli skill kullanıyorsa vurmuyor ve skillden kaçmaya çalışıyor. Evade kapalı oynuyorum. Skilleri kendim dodgeluyorum sorun olmuyor. Diğer arkadaşlarında da dediği gibi hp ayarlarını da düzenlemelisin.

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Kanka combo tuşuna basıyorsun ya yeteneklerin dönmesini bekliyor öyle durumlarda adamın üstüne tıkla 1 defa onu hedef alsın hallolur

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
kardeşim kime vuracaksan bazen mouse ile ona tıkla vuruyor alternatif çözüm sana menzildeki adama bazen kitleniyor ve yanındakine vurmuyor vuracagın kişiye tıklarsan zaten ona vurur

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
evadeden olabilir ama 1 v 1 kalmışız mesela adamın 100 canı var vurmuyor hiç atak ypamıyor elimle atak yapıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
hilede bu problem genel sanırım. ireliada da mesela q ile full can büyücüyü öldürecekken atmıyor fakat bir minyon 1 tane hit vursun vs. direkt atıyor. algılamıyor sanırım.
evet o çok büyük bi sorun kendi oynadığım gibi akmıyor sırf bu yüzden tiamat alıp biraz iyileştiriyorum

Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Yönetimin Hile İçin Profesyonel Hazır Config Ayarlarını Sunmasını Talep Edebilirsiniz. Böylelikle Kolaylıkla Ayar Yapmaya Gerek Duymazsınız.

Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
hocam bak o sorun bende de bir ara vardı o kadar yol denedim ki yok config yok temiz kurulum yok o yok bu sabah akşam peşinden hoştum en sonunda windows 1909 a geçtim sitedeki kurulum rehberi yardımıyla sorunum çözüldü. format + temiz kurulumla çözüldü anlayacağın. neden oluyor kimse bilmiyor. hile kurucusu da kendinde yaşanmadığı için sorunu çözemediği belirtmiş zamanında sorunu yaşayanlardan dosyalarını istemişti ama yine bir sorun görünmemişti. sen dediğim gibi win ver 1909 a geç ve temiz kurulum yap düzelecektir iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...