F7 tuşuna 1 kere bas scriptin ekranını açmak için de klavyede sol tarafta SHIFT tuşuna basılı tut ve bu bölüme gelip Lock on Select Target tikini kaldır ve bu şekilde ayarları yap daha sonrasında LPReborn kısmından Ping'ini kendine göre ayarla
F7 tuşuna 1 kere bas scriptin ekranını açmak için de klavyede sol tarafta SHIFT tuşuna basılı tut ve bu bölüme gelip Lock on Select Target tikini kaldır ve bu şekilde ayarları yap daha sonrasında LPReborn kısmından Ping'ini kendine göre ayarla
hilede bu problem genel sanırım. ireliada da mesela q ile full can büyücüyü öldürecekken atmıyor fakat bir minyon 1 tane hit vursun vs. direkt atıyor. algılamıyor sanırım.
evade açıksa ara ara yapıyor onu. adamın yakınındaysan ve düşman sürekli skill kullanıyorsa vurmuyor ve skillden kaçmaya çalışıyor. Evade kapalı oynuyorum. Skilleri kendim dodgeluyorum sorun olmuyor. Diğer arkadaşlarında da dediği gibi hp ayarlarını da düzenlemelisin.
kardeşim kime vuracaksan bazen mouse ile ona tıkla vuruyor alternatif çözüm sana menzildeki adama bazen kitleniyor ve yanındakine vurmuyor vuracagın kişiye tıklarsan zaten ona vurur
hilede bu problem genel sanırım. ireliada da mesela q ile full can büyücüyü öldürecekken atmıyor fakat bir minyon 1 tane hit vursun vs. direkt atıyor. algılamıyor sanırım.
hocam bak o sorun bende de bir ara vardı o kadar yol denedim ki yok config yok temiz kurulum yok o yok bu sabah akşam peşinden hoştum en sonunda windows 1909 a geçtim sitedeki kurulum rehberi yardımıyla sorunum çözüldü. format + temiz kurulumla çözüldü anlayacağın. neden oluyor kimse bilmiyor. hile kurucusu da kendinde yaşanmadığı için sorunu çözemediği belirtmiş zamanında sorunu yaşayanlardan dosyalarını istemişti ama yine bir sorun görünmemişti. sen dediğim gibi win ver 1909 a geç ve temiz kurulum yap düzelecektir iyi forumlar