Uzman Üye
Arkadaşlar herkesin oyun tarzı aynı değildir. Kendinize göre ayarlar yapıp öyle kullanmalısınız.
aynrn öylelütfen yorum yapmak için yorum yapmayın şu forumda adam hala base de gözyaşı stackliyor diyor. öyle bi ayar kalmadı artık hata bu, oynama tarzıyla alakası yok.
bu 40 mesajı nasıl yapıcazscript zaten berbat durumda envai çeşit problem var çözüm yok yapacak bir şey yok
üye nasıl yğkseltic3ezArkadaşlar herkesin oyun tarzı aynı değildir. Kendinize göre ayarlar yapıp öyle kullanmalısınız.
darius çok güzel oluyor evet tecrübeyle sabit camille nasıl biraz daha açıklar mısın güzel oluyor mu? bu arada diğer dediğin mantıklı aslında ben nilah hiç oynamadım scripti eklenmemiş diye oynamaya yeltenmedim ama yetenekleri kendim kullanıp kite ve düz vuruş için kullanmak da fena sayılmaz hem şu an metada var mı bu şekilde urf spammer ile kullandığın hero?şahsen ben cassi gibi skillshot herolarını değil de darius camille veya twitch kaisa gibi charları oynamakta buldum çözümü hatta bana göre en iyisi urf spammer nilah yani komboları kendin yapıcağın charları oynayıp scriptin sadece kite veya düz vurma özelliğini kullanabilirsin elin alışırsa hem her şeyi scye bırakmadığın için daha fazla zevk alıyorsun hem de oynaması kolay oluyor
Sizlere heryerde virüslü trojen içeren bu hileyi temiz bir şekilde sunuyorlar kusura bakmayın ama 4 senedir bu forumdayım daha bu siteden indirme yapıp virüs yemedim config kendin uğraşarak oluşturabilirsin iyi akşamlar
camillenin sadece q özelliğini kullanıyorum güzel animasyon iptali yapıyor aslında esinide kullanabilirsin ama fightlarda focusu istediğine atmakta zorlanırsın onun dışında elin alışırsa yüksel elodada çok iş yaparsındarius çok güzel oluyor evet tecrübeyle sabit camille nasıl biraz daha açıklar mısın güzel oluyor mu? bu arada diğer dediğin mantıklı aslında ben nilah hiç oynamadım scripti eklenmemiş diye oynamaya yeltenmedim ama yetenekleri kendim kullanıp kite ve düz vuruş için kullanmak da fena sayılmaz hem şu an metada var mı bu şekilde urf spammer ile kullandığın hero?
kayle oynamakta bir çözüm açıkçası uzak mesafe heroları scriptte çok iş görüyor ancak çabuk eriyor sıkıntı ordaşahsen ben cassi gibi skillshot herolarını değil de darius camille veya twitch kaisa gibi charları oynamakta buldum çözümü hatta bana göre en iyisi urf spammer nilah yani komboları kendin yapıcağın charları oynayıp scriptin sadece kite veya düz vurma özelliğini kullanabilirsin elin alışırsa hem her şeyi scye bırakmadığın için daha fazla zevk alıyorsun hem de oynaması kolay oluyor
teşekkürler cevapladığın için bir sorum olursa gene yazarım camille deniyeceğim şimdicamillenin sadece q özelliğini kullanıyorum güzel animasyon iptali yapıyor aslında esinide kullanabilirsin ama fightlarda focusu istediğine atmakta zorlanırsın onun dışında elin alışırsa yüksel elodada çok iş yaparsın
urf spammer nilah kullanırsan cidden çok hoşuna gidicek güven bana urf spammerle zeri denedim bir şekilde lethal tempo aktifken q atmama olayını halledebildim ama yinede bazen atmıyor yani yeterli değil şuanlık sadece nilah oynuyorum urf spammer ile (anlamadığım şekilde qsunu gerçekten çok iyi kullanıyor)
kayle oynamakta bir çözüm açıkçası uzak mesafe heroları scriptte çok iş görüyor ancak çabuk eriyor sıkıntı orda
ee orasıda öyle ancak yakın mesafe heroları oynamaya çekinir oldum nasıl işlevi var hiç bilmiyorum scriptte güven vermiyor ondan dolayı sürekli aynı herolar üstünden devamteşekkürler cevapladığın için bir sorum olursa gene yazarım camille deniyeceğim şimdi
işte o da geç oyun çarı o zaman kadar oyun bitmezse ne âlâ
kral q yeteğini after attack olarak mı kullanıyorsun AA range olarak mı kullanıyorsun bi el camille girdim sıralıda karşıma teemo geldi çok değişik bi karakter hasarı yokmuş gibi ama var gibi de bir de ÇOK ZOR MİNYON KESİYOR SİNİR OLDUMcamillenin sadece q özelliğini kullanıyorum güzel animasyon iptali yapıyor aslında esinide kullanabilirsin ama fightlarda focusu istediğine atmakta zorlanırsın onun dışında elin alışırsa yüksel elodada çok iş yaparsın
urf spammer nilah kullanırsan cidden çok hoşuna gidicek güven bana urf spammerle zeri denedim bir şekilde lethal tempo aktifken q atmama olayını halledebildim ama yinede bazen atmıyor yani yeterli değil şuanlık sadece nilah oynuyorum urf spammer ile (anlamadığım şekilde qsunu gerçekten çok iyi kullanıyor)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?