LPReborn Challenger Config işlevli çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Forumda herkes Challenger Config süper süper deyip duruyor, bir deneyim dedim. Cassioepia scripti S+++ kısmına koymuş, her şampiyon ayarlandı yazıyor güya. Cassiopeia'yı oynayayım dedim. Daha 1000 sene önce değiştirilen gözyaşı itemi için oto Q açık duruyor, ben kendim kapattım. Bu nasıl ayarlanmış oluyor, anlamadım. En bariz yapılması gerek ayar bile duruyor, birkaç ayar da doğru değildi. Bence herkesin defaulttan kendi ayarlaması daha iyi scripti.

Ayrıca Cassioepia'yı S+++ kısmına koymuş. Darius da S- kısmında. Darius'un Cassioepeia'dan aşağı kalır yanı yok bence.

https://memoryhackers.org/konular/lpreborn-challenger-script-config-24-01-2022.225226/
Buraki configi diyorum ama ben bir tane daha challenger config var, farkı nedir acaba? Ben üsttekini kullandım.

https://memoryhackers.org/konular/l...and-how-to-reduce-fps-drop-04-05-2022.233041/

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar herkesin oyun tarzı aynı değildir. Kendinize göre ayarlar yapıp öyle kullanmalısınız.

Uzman Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar herkesin oyun tarzı aynı değildir. Kendinize göre ayarlar yapıp öyle kullanmalısınız.

adam hala base de gözyaşı stackliyor diyor. öyle bi ayar kalmadı artık hata bu, oynama tarzıyla alakası yok.

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
lütfen yorum yapmak için yorum yapmayın şu forumda adam hala base de gözyaşı stackliyor diyor. öyle bi ayar kalmadı artık hata bu, oynama tarzıyla alakası yok.
aynrn öyle
Post automatically merged:

script zaten berbat durumda envai çeşit problem var çözüm yok yapacak bir şey yok
bu 40 mesajı nasıl yapıcaz

asdsadasdas

üye nasıl yğkseltic3ez

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
şahsen ben cassi gibi skillshot herolarını değil de darius camille veya twitch kaisa gibi charları oynamakta buldum çözümü hatta bana göre en iyisi urf spammer nilah yani komboları kendin yapıcağın charları oynayıp scriptin sadece kite veya düz vurma özelliğini kullanabilirsin elin alışırsa hem her şeyi scye bırakmadığın için daha fazla zevk alıyorsun hem de oynaması kolay oluyor

Uzman Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Sizlere heryerde virüslü trojen içeren bu hileyi temiz bir şekilde sunuyorlar kusura bakmayın ama 4 senedir bu forumdayım daha bu siteden indirme yapıp virüs yemedim config kendin uğraşarak oluşturabilirsin iyi akşamlar

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
şahsen ben cassi gibi skillshot herolarını değil de darius camille veya twitch kaisa gibi charları oynamakta buldum çözümü hatta bana göre en iyisi urf spammer nilah yani komboları kendin yapıcağın charları oynayıp scriptin sadece kite veya düz vurma özelliğini kullanabilirsin elin alışırsa hem her şeyi scye bırakmadığın için daha fazla zevk alıyorsun hem de oynaması kolay oluyor
darius çok güzel oluyor evet tecrübeyle sabit camille nasıl biraz daha açıklar mısın güzel oluyor mu? bu arada diğer dediğin mantıklı aslında ben nilah hiç oynamadım scripti eklenmemiş diye oynamaya yeltenmedim ama yetenekleri kendim kullanıp kite ve düz vuruş için kullanmak da fena sayılmaz hem şu an metada var mı bu şekilde urf spammer ile kullandığın hero?

Sizlere heryerde virüslü trojen içeren bu hileyi temiz bir şekilde sunuyorlar kusura bakmayın ama 4 senedir bu forumdayım daha bu siteden indirme yapıp virüs yemedim config kendin uğraşarak oluşturabilirsin iyi akşamlar

genelde kendim ayarlıyom configler yetersiz zaten

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
darius çok güzel oluyor evet tecrübeyle sabit camille nasıl biraz daha açıklar mısın güzel oluyor mu? bu arada diğer dediğin mantıklı aslında ben nilah hiç oynamadım scripti eklenmemiş diye oynamaya yeltenmedim ama yetenekleri kendim kullanıp kite ve düz vuruş için kullanmak da fena sayılmaz hem şu an metada var mı bu şekilde urf spammer ile kullandığın hero?
camillenin sadece q özelliğini kullanıyorum güzel animasyon iptali yapıyor aslında esinide kullanabilirsin ama fightlarda focusu istediğine atmakta zorlanırsın onun dışında elin alışırsa yüksel elodada çok iş yaparsın

urf spammer nilah kullanırsan cidden çok hoşuna gidicek güven bana urf spammerle zeri denedim bir şekilde lethal tempo aktifken q atmama olayını halledebildim ama yinede bazen atmıyor yani yeterli değil şuanlık sadece nilah oynuyorum urf spammer ile (anlamadığım şekilde qsunu gerçekten çok iyi kullanıyor)

Çik çik CİCİK
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Ya garip gelebilir belki ama ben genelde adc tarzı düz vuruş çarları oynuyorum hiç bi şekilde skill shot çarları oynamamaya çalışıyorum çünkü scriptte genel bir sorun var configle ilgili bir problem değil

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
kayle oynamakta bir çözüm açıkçası uzak mesafe heroları scriptte çok iş görüyor ancak çabuk eriyor sıkıntı orda

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
camillenin sadece q özelliğini kullanıyorum güzel animasyon iptali yapıyor aslında esinide kullanabilirsin ama fightlarda focusu istediğine atmakta zorlanırsın onun dışında elin alışırsa yüksel elodada çok iş yaparsın

urf spammer nilah kullanırsan cidden çok hoşuna gidicek güven bana urf spammerle zeri denedim bir şekilde lethal tempo aktifken q atmama olayını halledebildim ama yinede bazen atmıyor yani yeterli değil şuanlık sadece nilah oynuyorum urf spammer ile (anlamadığım şekilde qsunu gerçekten çok iyi kullanıyor)
teşekkürler cevapladığın için bir sorum olursa gene yazarım camille deniyeceğim şimdi :D

kayle oynamakta bir çözüm açıkçası uzak mesafe heroları scriptte çok iş görüyor ancak çabuk eriyor sıkıntı orda

işte o da geç oyun çarı o zaman kadar oyun bitmezse ne âlâ :D

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
teşekkürler cevapladığın için bir sorum olursa gene yazarım camille deniyeceğim şimdi :D
işte o da geç oyun çarı o zaman kadar oyun bitmezse ne âlâ :D
ee orasıda öyle ancak yakın mesafe heroları oynamaya çekinir oldum nasıl işlevi var hiç bilmiyorum scriptte güven vermiyor ondan dolayı sürekli aynı herolar üstünden devam

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
evet bir tık sıkıntılı ve eski bir config ama blitzcrank falan oynamak iyi oluyor

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
herzaman derim zaten en iyi ayar default ta kendine öz yaptıgın ufak ayarlardın sonuç olarak oyunda degişiklikler oldu ve chal config eski ayarlarlar üzerinde oynanmış bişey mesela hala gözyaşı aldıgında boş alana atark stack yapmaya calısıyor bazı oyuncular nerden kapatcanı dahi bilmiyor cogu sc nin idk sini veya varsa default ayarını kullanmanızı öneririm

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI

kral q yeteğini after attack olarak mı kullanıyorsun AA range olarak mı kullanıyorsun bi el camille girdim sıralıda karşıma teemo geldi çok değişik bi karakter hasarı yokmuş gibi ama var gibi de bir de ÇOK ZOR MİNYON KESİYOR SİNİR OLDUM :D hele bir de teemo vardı karşıda pek sonuç alamadım büyük ihtimal kendimden

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Sonunda şunu söyleyebilecek biri ya herkes anlamsız bot gibi config önerildiğinde cha config yazıyor. Ayarlarıyla oynanmış bir config istiyorsan moncheri öneririm altındaki tierlistteki karakterlerle ilgili kesin bir kaç şey açılmış kapatılmış oynanmıştır yeni olduğu için en sıkıntısız config. Tierlist hakkında haklısın hala fiora camille katarina falan s+ koyuyorlar random yapıyorlar herhalde hiç oynamadan onlar yüzünden tonla mavi öz kaybettim. Ve genel olarak script kötü ve eski çoğu şey için yapacak bişi yok. Düz vuruş odaklı adcler dışında çok az çar oynanabiliyor.

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Evet Config'ler scyi bozuyor ayarlar her şey köklenmiş ne legit ayarlar ne de düzgün. Cha Config indirsem sc bozuluyor silip default kullanıyorum tekrardan. Kendi ayarlarımı yapıp skillshottan çok düz vuruş Hero'larını oynuyorum ADC olarak. Skilleri bazen cok iyi atıyor bazen alakasız yerlere Morgana ile adamın gideceği yere qları atabiliyor.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Tüm ayarlar açık yalnızca Dodge kapalı bir şekilde oynaşan daha yararlı olmaz mı dostum ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...