LPReborn Challenger Config işlevli çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Dostum lprebornu hiç kullanmadım ban yedin mi bu scden yediysen ne kadar sürede yedin cevap verirsen sevinirim.

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Forumda herkes Challenger Config süper süper deyip duruyor, bir deneyim dedim. Cassioepia scripti S+++ kısmına koymuş, her şampiyon ayarlandı yazıyor güya. Cassiopeia'yı oynayayım dedim. Daha 1000 sene önce değiştirilen gözyaşı itemi için oto Q açık duruyor, ben kendim kapattım. Bu nasıl ayarlanmış oluyor, anlamadım. En bariz yapılması gerek ayar bile duruyor, birkaç ayar da doğru değildi. Bence herkesin defaulttan kendi ayarlaması daha iyi scripti.

Ayrıca Cassioepia'yı S+++ kısmına koymuş. Darius da S- kısmında. Darius'un Cassioepeia'dan aşağı kalır yanı yok bence.

https://memoryhackers.org/konular/lpreborn-challenger-script-config-24-01-2022.225226/
Buraki configi diyorum ama ben bir tane daha challenger config var, farkı nedir acaba? Ben üsttekini kullandım.

https://memoryhackers.org/konular/l...and-how-to-reduce-fps-drop-04-05-2022.233041/
discord varsa benimle iletişime geç yardım edebilirim

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
lp reborn direk kurup oynayınca iyi olmuyomu config ne gibi bi özellik katıyo ki

Üye
3 HİZMET YILI
Forumda herkes Challenger Config süper süper deyip duruyor, bir deneyim dedim. Cassioepia scripti S+++ kısmına koymuş, her şampiyon ayarlandı yazıyor güya. Cassiopeia'yı oynayayım dedim. Daha 1000 sene önce değiştirilen gözyaşı itemi için oto Q açık duruyor, ben kendim kapattım. Bu nasıl ayarlanmış oluyor, anlamadım. En bariz yapılması gerek ayar bile duruyor, birkaç ayar da doğru değildi. Bence herkesin defaulttan kendi ayarlaması daha iyi scripti.

Ayrıca Cassioepia'yı S+++ kısmına koymuş. Darius da S- kısmında. Darius'un Cassioepeia'dan aşağı kalır yanı yok bence.

https://memoryhackers.org/konular/lpreborn-challenger-script-config-24-01-2022.225226/
Buraki configi diyorum ama ben bir tane daha challenger config var, farkı nedir acaba? Ben üsttekini kullandım.

https://memoryhackers.org/konular/l...and-how-to-reduce-fps-drop-04-05-2022.233041/
yeni gelen herolarda da çalışmıyor güncelleme getirmemişler

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
canlarim configle cozemezsiniz evade'den tut predictine kadar hepsinde bi sıkıntı var ama bedava ve ud işte kullanın

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
kanka sc rezalet durumda güncelleme bekleyecez dodge'u kapatın zaten kesnilikle kullanacaksınız kite için vs kullanabilir dodge sitemi çok kötü şuan

𐱅 𐰇 𐰼 𐰰
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
en sonki güncellemeden sonra cha cfg bozuldu bende ekranda titreme yapıyordu 2 saniye durup oyundan atıyordu sildim düzeldi.

dany so hot she melt the snow
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
artık şu keke güncelleme getirecek misiniz bir sürü hero geldi dodgelemiyor skilleri ve fps kaybı çok fazla 1060 ti var darboğaz yok 16 gb ram 500 gb ssd o bile yetmiyor yeni herolarda sc uyumlu değil olanlarda da zaten kombolar çok basic lütfen bi ilgilenin moncheri config dışı güncel metada challanger config bile iş yapmıyor

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
birtanesi daha güncel.
moncheri config deneyin belki o işinize yarar.

Ultra Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
o configler gercekten sorun cıkartıyor, kullanmayın.

Banlı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Sizlere heryerde virüslü trojen içeren bu hileyi temiz bir şekilde sunuyorlar kusura bakmayın ama 4 senedir bu forumdayım daha bu siteden indirme yapıp virüs yemedim config kendin uğraşarak oluşturabilirsin iyi akşamlar
bende 3 yıldır bu sıtedeyım bende yemedım ıyı aksamlar guvenılır memory

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
biri eski sürüm biri yeni sürüm bazı hatalar düzeltilmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...