LpReborn combo ve farm sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
live together die alone
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar son zamanlarda farm yapmıyordu arada takılıyor v tuşu işlevsiz kalıyor onu biliyorduk. Bugün de oyunlarımın çoğunda kombo da yapmıyor. Space tuşu sadece yönlendiriyor kombo yapmıyor skill atmıyor boş boş dolanıyor

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
aynı sorunu yasuo oynarken yaşadım. farm sorunu düzeltiildi sanırım cünkü farmları cok iyi aldım scriptle.

ama dediğiniz gibi combo sorunu arada sırada oluyor. space bastığımda saçma sapan random başıyormus gibi oluyor. configlede alakası olduğunu zannetmiyorum. dün cok güzel combo yapıyordu

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar son zamanlarda farm yapmıyordu arada takılıyor v tuşu işlevsiz kalıyor onu biliyorduk. Bugün de oyunlarımın çoğunda kombo da yapmıyor. Space tuşu sadece yönlendiriyor kombo yapmıyor skill atmıyor boş boş dolanıyor
Oynadığınız karaktere göre script loadlamanız gerekiyor olabilir. Aksi halde ping menu kısmında oyununuzda genel olarak hangi ping değerinde oynuyorsanız ona göre ayarlamanız gerekiyor. Eğer durum bu ikisinden de kaynaklı değilse shift bastığınızda şu an tam olarak hatırlamıyorum ama hit chance ayarı vardı diye hatırlıyorum. Oradaki ayarlarınız, skillerin matematiksek olarak kesinlik oranına göre atmaya çalışır. Eğer oradaki değerler High'ın üzerindeyse skill atmak için matematiksel verileri uzunca denetleyerek atmaya çalışır. Bu da skillerinizi geç kullanmanıza veya atmamasına sebep olur. Bunların dışında league of legends'ın güncellemelerinden sonra birkaç ayar bozulmuş olabilir. Hile güncellenirken bu durum gözden kaçırılmış olabilir ama ihtimal vermek istemiyorum çünkü bende her şeyi kusursuz işlemektedir.
Post automatically merged:

aynı sorunu yasuo oynarken yaşadım. farm sorunu düzeltiildi sanırım cünkü farmları cok iyi aldım scriptle.

ama dediğiniz gibi combo sorunu arada sırada oluyor. space bastığımda saçma sapan random başıyormus gibi oluyor. configlede alakası olduğunu zannetmiyorum. dün cok güzel combo yapıyordu
Scriptlerin hepsi kusursuz değil. Scriptle oynarken her şeyi scripte bırakmayın. Olabildiğince scriptle birlikte oynamaya çalışın. Yanlış anlaşılmasın ders vermek değil sadece öneri yapmak istedim.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
belki configde bir sıkıntı vardır ? bende hiç yasanmıyor

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
az önce rengar oynadım ara ara kombo yapma sıkıntısı vardı.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
yasuo da nedense bende de farm kaçırıyor hortumu atmıyor hiç bir zaman

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
%appdata% kısmına girip lbreborn klasörünü silip tekrar yüklemeyi dener misin

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI

dogru söylüyor bendede aynı sorun vardı bu aralar olmuyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
düzelme falan yok arkadaşlar yasuo oynadım simdi comboyu çok saçma yapıyor yapmıyor bile minyonları kesiyor ama hiç e falan atmıyor adam akıllı

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
bazı utflerde sorun olmuş olabilir düzeltirler yakın zamanda hiç dert etmeyin

Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
challenger config kullanıyorum bi problem yok şu an

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
kardeşim çardan çara değişiyor ve çoğu ünlü çarlardan örneğin :yasuo,yone,katarina,zed vb çarları denesen daha iyi olur çünkü script yapılırken genelde çok tercih edilen çarlara daha çok önem veriyorlar gidip pykela farm yapamıyorsan bu scriptin sorunu değil ztn ve her çarında script ayarı oluyor inernetten bakarsan yardımcı olur

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
kombolarda ufak sıkıntı var gerçkten

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kulenin vuracağı minyonlara erken vuruyor iyi çalamıyor, aynı sorunu yaşayan var mı ?

Velho demais pra jogar legit
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
você tem que carregar o roteiro nas opções do roteiro

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bende bir sıkıntı yok config silip tekrar yükleyin düzelebilir

Ultra Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
ara sıra bendede oluyor düzeltilmesi lazım bence

Her hile kullanan bir gün banı tadacaktır
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
bi bende bu tarz sorun çıkmıyo sanırım. ayarlar kısmından ping ve delay ayarlarını yaptınızmı

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Script loaderden belki seçmeyi unutmuş olabilirsin bi kontrol et

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...