live together die alone
Süper Üye
Oynadığınız karaktere göre script loadlamanız gerekiyor olabilir. Aksi halde ping menu kısmında oyununuzda genel olarak hangi ping değerinde oynuyorsanız ona göre ayarlamanız gerekiyor. Eğer durum bu ikisinden de kaynaklı değilse shift bastığınızda şu an tam olarak hatırlamıyorum ama hit chance ayarı vardı diye hatırlıyorum. Oradaki ayarlarınız, skillerin matematiksek olarak kesinlik oranına göre atmaya çalışır. Eğer oradaki değerler High'ın üzerindeyse skill atmak için matematiksel verileri uzunca denetleyerek atmaya çalışır. Bu da skillerinizi geç kullanmanıza veya atmamasına sebep olur. Bunların dışında league of legends'ın güncellemelerinden sonra birkaç ayar bozulmuş olabilir. Hile güncellenirken bu durum gözden kaçırılmış olabilir ama ihtimal vermek istemiyorum çünkü bende her şeyi kusursuz işlemektedir.Arkadaşlar son zamanlarda farm yapmıyordu arada takılıyor v tuşu işlevsiz kalıyor onu biliyorduk. Bugün de oyunlarımın çoğunda kombo da yapmıyor. Space tuşu sadece yönlendiriyor kombo yapmıyor skill atmıyor boş boş dolanıyor
Scriptlerin hepsi kusursuz değil. Scriptle oynarken her şeyi scripte bırakmayın. Olabildiğince scriptle birlikte oynamaya çalışın. Yanlış anlaşılmasın ders vermek değil sadece öneri yapmak istedim.aynı sorunu yasuo oynarken yaşadım. farm sorunu düzeltiildi sanırım cünkü farmları cok iyi aldım scriptle.
ama dediğiniz gibi combo sorunu arada sırada oluyor. space bastığımda saçma sapan random başıyormus gibi oluyor. configlede alakası olduğunu zannetmiyorum. dün cok güzel combo yapıyordu
belki configde bir sıkıntı vardır ? bende hiç yasanmıyorArkadaşlar son zamanlarda farm yapmıyordu arada takılıyor v tuşu işlevsiz kalıyor onu biliyorduk. Bugün de oyunlarımın çoğunda kombo da yapmıyor. Space tuşu sadece yönlendiriyor kombo yapmıyor skill atmıyor boş boş dolanıyor
dogru söylüyor bendede aynı sorun vardı bu aralar olmuyoraynı sorunu yasuo oynarken yaşadım. farm sorunu düzeltiildi sanırım cünkü farmları cok iyi aldım scriptle.
ama dediğiniz gibi combo sorunu arada sırada oluyor. space bastığımda saçma sapan random başıyormus gibi oluyor. configlede alakası olduğunu zannetmiyorum. dün cok güzel combo yapıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?