8 Ara 2022 #1 baLced B Onaylı Üye Katılım 14 Mar 2018 Mesajlar 97 Tepki puanı 19 Ödüller 7 Yaş 29 8 HİZMET YILI Merhaba, arkadaşlar lprebornun %appdata% ile çalıştırdan roaming'e girdiğimde dosyaları vardı sildim tekrar indiririm diye fakat bu kez indirmiyor yani indiriyor ama oraya dosya gelmiyor çözümü nedir arkadaşlar?
Merhaba, arkadaşlar lprebornun %appdata% ile çalıştırdan roaming'e girdiğimde dosyaları vardı sildim tekrar indiririm diye fakat bu kez indirmiyor yani indiriyor ama oraya dosya gelmiyor çözümü nedir arkadaşlar?
Çözüm U U uhpep 9 Ara 2022 %appdata% Klosörünün içine LPRB adlı dosyayı manuel olarak oluşturursan sorun çözülecektir.
9 Ara 2022 Yasaklandı #2 uhpep U Banlı Üye Katılım 7 Nis 2019 Mesajlar 5,454 Çözümler 1,816 Tepki puanı 2,709 Ödüller 16 Yaş 26 7 HİZMET YILI %appdata% Klosörünün içine LPRB adlı dosyayı manuel olarak oluşturursan sorun çözülecektir. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
9 Ara 2022 Konuyu başlatan #3 baLced B Onaylı Üye Katılım 14 Mar 2018 Mesajlar 97 Tepki puanı 19 Ödüller 7 Yaş 29 8 HİZMET YILI uhpep' Alıntı: %appdata% Klosörünün içine LPRB adlı dosyayı manuel olarak oluşturursan sorun çözülecektir. Genişletmek için tıklayın ... Dediğiniz gibi manuel olarak dosyayı oluşturdum ancak içerisine herhangi bir dosya gelmedi config dosyaları vesaire yani Post automatically merged: 9 Ara 2022 Arkadaşlar nasıl olduğunu bilmiyorum. Uyudum, uyandım ve girip kontrol ettiğimde dosyaların oluşturulduğunu gördüm... Konu çözüldü teşekkürler. Moderatörün son düzenlenenleri: 9 Ara 2022 Oyla 0 Olumsuz oyla
uhpep' Alıntı: %appdata% Klosörünün içine LPRB adlı dosyayı manuel olarak oluşturursan sorun çözülecektir. Genişletmek için tıklayın ... Dediğiniz gibi manuel olarak dosyayı oluşturdum ancak içerisine herhangi bir dosya gelmedi config dosyaları vesaire yani Post automatically merged: 9 Ara 2022 Arkadaşlar nasıl olduğunu bilmiyorum. Uyudum, uyandım ve girip kontrol ettiğimde dosyaların oluşturulduğunu gördüm... Konu çözüldü teşekkürler.