Çözüldü LPReborn dodge sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Merhaba ben lpreborn kullanıyorum fakat comboyu düzügn yapıyor ama spaceye basılı tutarken bile hiçbir şekilde dodgelemiyor cok saçma 1 tane skill bile dodgelemiyor lütfen yardım edin skil dodgelemeyi high yaptım yine olmadı lütfne çözüm bulun dodgelmek istiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Elin K tuşuna gelmiş veya fast evadeyi kapatmış olabilirsin dostum. K tuşuna basıp dene ve bazen Caps Locka da kayıyor bu ayar. Caps Locka basıp da deneyebilirsin.

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
önce dodgeliyceği skilin dodgesi açıkmı ona bak bazen dodge kapanıyor kapalıysa k tuşu ile aç açıksa dodgeliycekken duvar dibindeysen yada sağa sola tıklarsan dodgelemez ortada titrer dodge atcağı zaman bir yere tıklama

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
herşeyi denedim fakat olmuyor bir çözüm bulurmusun sen bilgiili birine benziyorsun
Post automatically merged:

Force fast evade i tickledinmi
tickledim hala aynı kanka ya lütfen yardım et

Seçkin Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Merhabalar kardeşim: chalincır config yükleyerek düzelte bilirsin hem karekterlerin titremesiz dodg ve kombo surununu çözüyor.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
evadeyi kapatmış olabilirsin eğer açıksa ve bu sorun hala devam ediyorsa chaallanger config kullanabilirsin iyi forumlar

𐱅 𐰇 𐰼 𐰰
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Heronun alt kısmında Evade On yazar yeşil bi şekilde Evade Off yazıyorsa Caps Lock tuşundan aktif edebilirsin. Zaten otomatik dodge atıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...