Arkadaşlar bir süredir script hata verdiği için scriptin tüm kalıntılarını admin yönlendirmesiyle bilgisayarımdan kaldırdım. Tekrar indirip yüklemeye çalıştığımda, ilk indirdiğim zamanki gibi download yapmıyor. Özetle LPRB klasörünü download etmiyor. Gerekli tüm programlar bilgisayarımda mevcut. Bilgi amaçlı şunu eklemek istiyorum yaklaşık 1 ay önce indirdiğim hack.iu dosyasını açtığımda download yazısı en azından çıkıyor komut penceresinde. Yazı çıksa da download yapmıyor orası ayrı fakat şuan indirdiğim hack.iu dosyasını antivürüs koruması kapalı, yönetici olarak çalıştırdığımda direk şu alttaki komut penceresi açılıyor, download yapmıyor.
Çözüm olarak güncel LPRB dosyasını veya hack.iu nun indirdiği tüm dosyaları manuel olarak indirebilirsem işe yarayabileceğini düşünüyorum. Başka çözüm yolu yoksa bu dosyaları bana sağlayabilecek bir arkadaş var mı?
Çözüm olarak güncel LPRB dosyasını veya hack.iu nun indirdiği tüm dosyaları manuel olarak indirebilirsem işe yarayabileceğini düşünüyorum. Başka çözüm yolu yoksa bu dosyaları bana sağlayabilecek bir arkadaş var mı?