Tamam işte hitchance ayarını medium yap. Veryhigh yapman demek en iyi poziyonu bekler ve hiç kaçırmamak adına sana olabilecek en yakın hesap aralığını ayarlar. Sen o ayarı yapmanın sebebi büyük ihtimal menzile girdiği itibaren harras yapar iken hiç kaçırmasın direk skill tutursun düşüncesi ile ayarlamışsın ama o iş öyle değil.Konuda yanlış anlatmışım galiba Vnin minyona attığını biliyorum ama demek istediğim şey şuydu. Q nun en uzak menziline geçip v basınca farma atabiliyor yani farma çalışıyor.Ama en uzak menzile geçip space basınca rakibe atmıyor yaklaşmayı bkeliyor çok onu demek istemiştim.
ne olarak ayarlamam gerekiyorTargetselecter ile kaynaklanıyor da olabilir bende öyle bir sorun yok
denedim ama bu sefer yine aynı wsuz q atmıyor ve wyu uzaktan değil adamların dibine girip atıyor anca ölüyorum böyle de uzaktan hiç dürtmüyor çarOKTW rework öncesi ezreale ait dolayısıyla eski, IDK kullanın.
V'ye basarsan zaten önceliği farma verir. Eğer ki attığın zamanda kaçıyorsa pred ayarlarına girip %98'e çek biraz olsun düzelme gösterecektir. Tekrardan söylüyorum v ile farma öncelik verecektir farm ayarından Q'yu da kapatmayı deneyebilirsin.Merhaba,lpreborn ile ezreal oynuyorum config ise "oktw" ama şöyle bir sorun var.Hiçbir şekilde q nun max rangeisnden q atmıyor(rakibe).Örneğin qnun drawını açıp en uzak range geçip v basınca minyona atıyor.Ama rakibe hiçbir şekilde atmıyor illa w atıp q deniyor ve qyu çok bekletiyor ben uzaktan uzaktan space bastığım gibi q atıp dürtsün istiyorum ama atmıyor hiçbir şekilde q hitchancesi very high da.bir çözüm var mı yoksa ayarı mı böyle
Ben tamamını okumamıştım xD hitchance ayarını medium veya low da tutne olarak ayarlamam gerekiyor
Post automatically merged:
denedim ama bu sefer yine aynı wsuz q atmıyor ve wyu uzaktan değil adamların dibine girip atıyor anca ölüyorum böyle de uzaktan hiç dürtmüyor çar
Tamam işte hitchance ayarını medium yap. Veryhigh yapman demek en iyi poziyonu bekler ve hiç kaçırmamak adına sana olabilecek en yakın hesap aralığını ayarlar. Sen o ayarı yapmanın sebebi büyük ihtimal menzile girdiği itibaren harras yapar iken hiç kaçırmasın direk skill tutursun düşüncesi ile ayarlamışsın ama o iş öyle değil.Konuda yanlış anlatmışım galiba Vnin minyona attığını biliyorum ama demek istediğim şey şuydu. Q nun en uzak menziline geçip v basınca farma atabiliyor yani farma çalışıyor.Ama en uzak menzile geçip space basınca rakibe atmıyor yaklaşmayı bkeliyor çok onu demek istemiştim.
Haa ben veryhigh olduğu zaman en uzaktan bile dener falan düşüncesiyle öyle yapmıştım hani ne kadar çok o kadar uzaktan gibisinden deneyeyim hemen teşekkürler.Tamam işte hitchance ayarını medium yap. Veryhigh yapman demek en iyi poziyonu bekler ve hiç kaçırmamak adına sana olabilecek en yakın hesap aralığını ayarlar. Sen o ayarı yapmanın sebebi büyük ihtimal menzile girdiği itibaren harras yapar iken hiç kaçırmasın direk skill tutursun düşüncesi ile ayarlamışsın ama o iş öyle değil.
Ben çoğu zaman ezreal kullanıyorum ve ayarlarımı dene yanıl yöntemi ile yaptım. Farm Cleardan qyu kapatırsan q yu kullanacaktır ve arada c tuşu kullanırsan q ile dürtecektir.Merhaba, lpreborn ile Ezreal oynuyorum Config ise "oktw" ama şöyle bir sorun var. Hiçbir şekilde Qnun Max rangeisnden Q atmıyor(rakibe).örneğin qnun Draw'ını açıp en uzak range geçip v basınca minyona atıyor. Ama rakibe hiçbir şekilde atmıyor illa W atıp Q deniyor ve qyu çok bekletiyor ben uzaktan uzaktan space bastığım gibi Q atıp dürtsün istiyorum ama atmıyor hiçbir şekilde Q hitchancesi Very high da. Bir çözüm var mı? Yoksa ayarı mı böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?