15 Eki 2022 #1 katashi Bilirsin insanlar değişmez değişen zamandır Onaylı Üye Katılım 8 Eki 2022 Mesajlar 148 Tepki puanı 14 Ödüller 2 Yaş 25 3 HİZMET YILI Fetching data yerinde kalıyor eskiden böyle değildi yavaş açılıyor 1 dk dan fazla süre bekliyorum artık hilenin açılması için çözümünü bilen var mı?
Fetching data yerinde kalıyor eskiden böyle değildi yavaş açılıyor 1 dk dan fazla süre bekliyorum artık hilenin açılması için çözümünü bilen var mı?
15 Eki 2022 #2 LeoGL :d Süper Üye Katılım 3 May 2021 Mesajlar 621 Çözümler 12 Tepki puanı 108 Ödüller 5 5 HİZMET YILI İnternetinle alakalı bir sorun olabilir Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
15 Eki 2022 Konuyu başlatan #3 katashi Bilirsin insanlar değişmez değişen zamandır Onaylı Üye Katılım 8 Eki 2022 Mesajlar 148 Tepki puanı 14 Ödüller 2 Yaş 25 3 HİZMET YILI LeoGL' Alıntı: İnternetinle alakalı bir sorun olabilir Genişletmek için tıklayın ... İnternete baktım kanka dün böyle değildi bi yavaşlama oldu bende ama fetching data da 1 dkdan fazla kalıyor artık ama sağ ol Oyla 0 Olumsuz oyla
LeoGL' Alıntı: İnternetinle alakalı bir sorun olabilir Genişletmek için tıklayın ... İnternete baktım kanka dün böyle değildi bi yavaşlama oldu bende ama fetching data da 1 dkdan fazla kalıyor artık ama sağ ol