Onaylı Üye
Arkadaşlar iyi günler lprebornu calıstırıyorum siteye girip yükleye basınca bilgisayar kitleniyor dıt sesi çıkıyor oyun kapanıyor hile kapanıyor daha sonra masaüstünden hile siliniyor ne yapmam lazım ?
1) XFProject çalıştırınArkadaşlar iyi günler lprebornu calıstırıyorum siteye girip yükleye basınca bilgisayar kitleniyor dıt sesi çıkıyor oyun kapanıyor hile kapanıyor daha sonra masaüstünden hile siliniyor ne yapmam lazım ?
1) XFProject çalıştırınArkadaşlar iyi günler lprebornu calıstırıyorum siteye girip yükleye basınca bilgisayar kitleniyor dıt sesi çıkıyor oyun kapanıyor hile kapanıyor daha sonra masaüstünden hile siliniyor ne yapmam lazım ?
hilen,n silinmöesi normal her hilede öle tek kullanımlık oyundan atma sebebi directx 11e çek grafikleride düşür arkaplanda hile ve memory sitesi açık kalsın diyerlerini kapatArkadaşlar iyi günler lprebornu calıstırıyorum siteye girip yükleye basınca bilgisayar kitleniyor dıt sesi çıkıyor oyun kapanıyor hile kapanıyor daha sonra masaüstünden hile siliniyor ne yapmam lazım ?