Çözüldü LPReborn hilesinin kapanma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar iyi günler lprebornu calıstırıyorum siteye girip yükleye basınca bilgisayar kitleniyor dıt sesi çıkıyor oyun kapanıyor hile kapanıyor daha sonra masaüstünden hile siliniyor ne yapmam lazım ?

Çözüm
Arkadaşlar iyi günler lprebornu calıstırıyorum siteye girip yükleye basınca bilgisayar kitleniyor dıt sesi çıkıyor oyun kapanıyor hile kapanıyor daha sonra masaüstünden hile siliniyor ne yapmam lazım ?
1) XFProject çalıştırın
2) Oyuna giriş yapın site arkada açık kalsın
3) Oyuna giriş yaptıktan sonra ALT-TAB ile siteye gelin
4) Yükleme işlemini yapın 2.CMD açıldığı an Alt-Tab ile oyuna geçin
5) Hareketsiz bir şekilde tıklamadan 2 saniye bekleyin
6) Inject sesini duyacaksanız ve MemoryHackers yazısı gelecek
7) Hiçbir yere tıklamadan 2 saniye daha bekleyin oyun 2 saniyeliğine donup Hile aktif olacaktır.

Eğer hileyi bu adımları uygulayarak aktif ederseniz %98 kapanmadan çalışacaktır.(Güvenlik duvarını kapatırsan hile...
𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
1) XFProject çalıştırın
2) Oyuna giriş yapın site arkada açık kalsın
3) Oyuna giriş yaptıktan sonra ALT-TAB ile siteye gelin
4) Yükleme işlemini yapın 2.CMD açıldığı an Alt-Tab ile oyuna geçin
5) Hareketsiz bir şekilde tıklamadan 2 saniye bekleyin
6) Inject sesini duyacaksanız ve MemoryHackers yazısı gelecek
7) Hiçbir yere tıklamadan 2 saniye daha bekleyin oyun 2 saniyeliğine donup Hile aktif olacaktır.

Eğer hileyi bu adımları uygulayarak aktif ederseniz %98 kapanmadan çalışacaktır.(Güvenlik duvarını kapatırsan hile silinmeyecektir.) İyi Forumlar..

Çözüm
Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hilen,n silinmöesi normal her hilede öle tek kullanımlık oyundan atma sebebi directx 11e çek grafikleride düşür arkaplanda hile ve memory sitesi açık kalsın diyerlerini kapat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...