LPReborn ile kötü oynama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar sc ile aşırı kötü oynuyorum yani windsharp ile bi nebze daha iyiydim ama Reborn ile win aldığım maçlar sayılı taktik verirmisiniz win alıp eğlenmek için giriyorum onu da tilt olarak çıkıyorum

Ben Değilsin Benim Gibisin
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
knk script bilgisi lazım yani scripti kullanmaya alışman lazım ve oyun bilgisi lazım yani dışardan sc kullanmayan kişilerin düşündüğü gibi sadece space basmak değil ne zaman ne yapacagını duzgun ayarlaman lazım.

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
bunun hakkında güzel bir konu yapmanın vakti geldi :)

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Scripti kullana kullana alışmaya ve iyi oynamaya başlıyorsun yani biraz zaman geçmesi gerekiyor zaten kendiliğinden çözmeye başlıyorsun bazı şeyleri

𐰘𐰃𐰏𐱅
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
knk 5 kişinin üstüne koşup space basarsan script'te bişey yapamaz oynaya oynaya scripte alışman lazım ben lane'de full kendim oynuyorum c veya v tuşlarını kullanmadan sadece fightlarda takım girdikten sonra girip space basıyorum. irelia oynarken ultiyi de kendim atıp sonra space basıyorum knk.

Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
windsharp taki configle lpreborndaki configler aynı değil lpreborn daha legit olduğu için biraz da kendin bazı şeyleri ayarlaman gerekiyor ve ona göre oynaman gerekiyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
lane asamasi matchup bilgin nerede ne yapman gerektigini pozisyon almayi bilmezsen istedigin kadar space bas bosa yani ozelliklede yuksek eloda

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
cidden öyle sc kullanmak oynamakdan daha zor

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
oyun bilgin gold elo kadar değilse scriptle zor oynarsın xerath seç onla oyna eğlencesine giriyorsan tabi yetenek hızı itemler çık al sana eğlence

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dostum herşey açıkken bende oynayamıyorum ama ben sadece rakiplerin skill süreleri sıçra vs sürelerini camp sürelerini açıyorum o şekilde oynamaya devam ediyorum gayet güzel winler getirüyor sende öyle dene istersen mekanik herolar oynadığında combo atıcağında skill doclamak için combonu iptal ediyor çünkü

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
lp reborn bana script gibi değilde blitz gibi bir yardımcı program gibi geliyor

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
dostum sadece space basarak oyun kazanamazsın zaten nerde nasıl fighta gireceğin neler yapabilceğin gerektiğini bilmen gerek yani oyun bilgin yoksa scriptle sayılı oyun kazanırsın

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
5 kişi sc girebilirsin.
Çok agresif oynamadan uzaktan vuran şampiyonlar tercih edebilirsin.

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Korkusuzca 5v1 denersen tabiki de bu mümkün olmuyor, birazdaha sakin birazdaha scripte güvenmeden oynamak lazım.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar sc ile aşırı kötü oynuyorum yani windsharp ile bi nebze daha iyiydim ama Reborn ile win aldığım maçlar sayılı taktik verirmisiniz win alıp eğlenmek için giriyorum onu da tilt olarak çıkıyorum
sadece sc ile olmuyo o işler takım savaşlarında filan nerde ne zaman girmen gerektiğini, pozisyon almalarınıda bilmen lazım

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kanka hileyle pro olcan diye birşey yok nerde ne yapman gerektiğini bilirsen o şekilde %100 verim alırsın sc den

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...