LPReborn irelia kombo sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar challanger config kullanıyorum irelia ile oynuyorum genelde. Space bastığım zaman önce q ile girip sonra e atıyor ben bunu istemiyorum yada başka bi tuşa bastığımda öyle yapmasını istiyorum. Bilgisi olan beni aydınlatırsa sevinirim

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
menüden combo ayarlarında tuş atama yapa bilisin

Lol Script Kullanıcısı xD
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
kanka combo ayarlarında hangisini önce atsın seçebiliyorsun diye biliyorum bir bak istersen

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar challanger config kullanıyorum irelia ile oynuyorum genelde. Space bastığım zaman önce q ile girip sonra e atıyor ben bunu istemiyorum yada başka bi tuşa bastığımda öyle yapmasını istiyorum. Bilgisi olan beni aydınlatırsa sevinirim
Config olayını bende çözemedm twich alıyorm 4 kişi olnca r atsın ayarlıyorm space basınca tek kişide olsa basıo r yi vuruo iyi oluo aslnda ama tf de r siz kalıyorm config i silmeyi düşünüyorm normal haliyle oynarm heralde

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kanka combo ayarlarında hangisini önce atsın seçebiliyorsun diye biliyorum bir bak istersen
Dostum iki ayar var eeq ve eqe diye. EEQ seçtiğim zaman ilk e yi önceden atıyor 2.yi tam q yu attığında atıyor q stacklenmiyor çözemedim bir türlü

Lol Script Kullanıcısı xD
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Dostum iki ayar var eeq ve eqe diye. EEQ seçtiğim zaman ilk e yi önceden atıyor 2.yi tam q yu attığında atıyor q stacklenmiyor çözemedim bir türlü
dostum ben irelia oynadığımda gözüme batan bir sorun olmamıştı isttersen scripti sil başttan tekrar kur

İnsanı Öldürmeyen Şey Tuhaflaştırır
Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
combo menüsünden o nu değiştirebilirsin
urta kullanıcaksan böyle kalmasını tavsiye ederim

Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Hoca irenin iki ayarı var bir eeq bir eqe. seninki muhtemelen eeq dur ve şöyle de bir durum var sen basar basmaz script comboda minyonları kullanıp adama yaklaşacağını düşündüğü için atlar direk. Ona yapabileceğin birşey yok malesef

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hoca irenin iki ayarı var bir eeq bir eqe. seninki muhtemelen eeq dur ve şöyle de bir durum var sen basar basmaz script comboda minyonları kullanıp adama yaklaşacağını düşündüğü için atlar direk. Ona yapabileceğin birşey yok malesef
bot üzerinde denedim düzgün çalışıyor dummy de böyle yapıyor saçma sapan bi şekilde anlamadım ama sorun çözültü herkese teşekkür ederim :)

Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
bot üzerinde denedim düzgün çalışıyor dummy de böyle yapıyor saçma sapan bi şekilde anlamadım ama sorun çözültü herkese teşekkür ederim :)
Sorunun çözüldüyse sıkıntı yok lakin dediğim gibi o sc nin bir hatası değil. İyi oyunlar dilerim :)

:d
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
shift basarak combo Irelia'daki combo settinge gelin ordan eeq yu seçin

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
default config kullanabilirsin dostum. Chal config her heroda süper değil. Lpreborn olan en tutarlısı şu an. Skilleri vs güzel ayarlıyor. ayrıca istersen ultini manuel ayarlayabiliyorsun. Bir de kaç kişi yakınındayken ulti açsın seçeneği mevcut. Baya işine yarar

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Config ayarlarını değiştirmelisin challenger configleri dene onlarda en doğru şekilde kombo atıyor ben zeri challenger config kullanıyorum her şeyi düzgün yapıyo. Çok az gördüm hatasını. Kısacası config değiş öyle dene

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
uygulamadaki ayarlara dikkatli bak knk orda görürsün zaten combo sıralarını

Bilirsin insanlar değişmez değişen zamandır
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Ayarları var kanka yap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...