Arkadaşlar challanger config kullanıyorum irelia ile oynuyorum genelde. Space bastığım zaman önce q ile girip sonra e atıyor ben bunu istemiyorum yada başka bi tuşa bastığımda öyle yapmasını istiyorum. Bilgisi olan beni aydınlatırsa sevinirim
Config olayını bende çözemedm twich alıyorm 4 kişi olnca r atsın ayarlıyorm space basınca tek kişide olsa basıo r yi vuruo iyi oluo aslnda ama tf de r siz kalıyorm config i silmeyi düşünüyorm normal haliyle oynarm heraldeArkadaşlar challanger config kullanıyorum irelia ile oynuyorum genelde. Space bastığım zaman önce q ile girip sonra e atıyor ben bunu istemiyorum yada başka bi tuşa bastığımda öyle yapmasını istiyorum. Bilgisi olan beni aydınlatırsa sevinirim
Dostum iki ayar var eeq ve eqe diye. EEQ seçtiğim zaman ilk e yi önceden atıyor 2.yi tam q yu attığında atıyor q stacklenmiyor çözemedim bir türlükanka combo ayarlarında hangisini önce atsın seçebiliyorsun diye biliyorum bir bak istersen
dostum ben irelia oynadığımda gözüme batan bir sorun olmamıştı isttersen scripti sil başttan tekrar kurDostum iki ayar var eeq ve eqe diye. EEQ seçtiğim zaman ilk e yi önceden atıyor 2.yi tam q yu attığında atıyor q stacklenmiyor çözemedim bir türlü
lpreborn muydu diğerimiydi senin kullandığın kankadostum ben irelia oynadığımda gözüme batan bir sorun olmamıştı isttersen scripti sil başttan tekrar kur
yaptım kanka da önce w e q e atıyor yine de q stacklenmiyorayarlarde eeq var knk ona basarsan düzelir
bot üzerinde denedim düzgün çalışıyor dummy de böyle yapıyor saçma sapan bi şekilde anlamadım ama sorun çözültü herkese teşekkür ederimHoca irenin iki ayarı var bir eeq bir eqe. seninki muhtemelen eeq dur ve şöyle de bir durum var sen basar basmaz script comboda minyonları kullanıp adama yaklaşacağını düşündüğü için atlar direk. Ona yapabileceğin birşey yok malesef
Sorunun çözüldüyse sıkıntı yok lakin dediğim gibi o sc nin bir hatası değil. İyi oyunlar dilerimbot üzerinde denedim düzgün çalışıyor dummy de böyle yapıyor saçma sapan bi şekilde anlamadım ama sorun çözültü herkese teşekkür ederim![]()