Legit bir ayar değildir kankam, oynayış tarzıdır. Yani çok belli etmeden hilenin eklentilerini kullanırsın. Örnek verecek olursak CS'de Wallhack açık ses duymadan pre-fire atmak legit oynamak değildir ama wallhack açık ve ses alarak adama pre-fire atmak legit oynamaktır. Böyle düşünebilirsin.Başlıkta da olduğu gibi LPReborn için legit oynadığımı nasıl anlayabilirim? Daha doğrusu legit bir ayar mıdır yoksa bir oynayış tarzı mıdır? Bir ayarsa bu ayarları nasıl yapabilirim?
Not: Challenger CFG kullanıyorum, EzEvade açık. Teşekkürler.
Legit oynamak istersen EzEvade'yi kapatıyorsun. Ardından saçma sapan her şekilli tutturamayan çalışıp manuel skill atacaksın.Başlıkta da olduğu gibi LPReborn için legit oynadığımı nasıl anlayabilirim? Daha doğrusu legit bir ayar mıdır yoksa bir oynayış tarzı mıdır? Bir ayarsa bu ayarları nasıl yapabilirim?
Not: Challenger CFG kullanıyorum, EzEvade açık. Teşekkürler.
Legit oynamak bir oynayış tarzıdır mesela otomatik dodgeyi kapatıp arada adama tutmayacak skiller atarsan daha az şüphe çekersinBaşlıkta da olduğu gibi LPReborn için legit oynadığımı nasıl anlayabilirim? Daha doğrusu legit bir ayar mıdır yoksa bir oynayış tarzı mıdır? Bir ayarsa bu ayarları nasıl yapabilirim?
Not: Challenger CFG kullanıyorum, ezevade açık. Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?