normal bir gün exeyi açmışım hack center de açık ve oyuna giriyorum karakterleri seçiyoruz ve oyuna başıyoruz karakterler spawnlanırken hileyi çalıştırıyorum bip sesi geldiğinde oyun donuyor alt tab da atamıyorum bilgisayarı kapatmak zorunda kalıyorum sadece bugün 3 4 kez yaşadım dereceli banı yemekden sıkıldım çözümünü bilen yardımcı olabilirmi (ve anormal şekilde fps drop ve fps düşüşü yaşıyorum)
şampiyon seçim ekranında tarayıcı ile siteye gir ve exeyi aç.Şampiyon seçim ekranı kapandıktan sonra tarayıcıdan çalıştır'a bas ve hiçbirşeye dokunma.Bip sesini duyduktan sonra oyuna devam edebilirsin.Aynı sorunu bende yaşıyordum sanırım oyun başladıktan sonra yükleme yaparsan direk çöküyor.
normal bir gün exeyi açmışım hack center de açık ve oyuna giriyorum karakterleri seçiyoruz ve oyuna başıyoruz karakterler spawnlanırken hileyi çalıştırıyorum bip sesi geldiğinde oyun donuyor alt tab da atamıyorum bilgisayarı kapatmak zorunda kalıyorum sadece bugün 3 4 kez yaşadım dereceli banı yemekden sıkıldım çözümünü bilen yardımcı olabilirmi (ve anormal şekilde fps drop ve fps düşüşü yaşıyorum)
Oyun başladıktan sonra alt tab ile aynılarını yap hile injectlenmeden oyun ekranına dön şampiyonların doğduğu yer yani, hile injectlenirken alt tab'da olursan oyun donuyor (bende de öyle oluyordu).