LPReborn Oyundan atma Inject Olmama Çözümü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bas olum bas
Uzman Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Öncelikle oyunu açıp lobiye bağlanın Skill. açtıktan Memory Hackers'in sitesine geri dönün.
İnjectleyin Ve İnject done yazısını gördüğünüz zaman sitede boş bir yere 2 3 defa tıklayın
3-4 saniye bekleyin ve görev çubuğundaki LoL'e girin ve oyundan atmadan inject olacak

İyi Oyunlar.

Moderatörün son düzenlenenleri:
live together die alone
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
olmuyor yine aynı. 3 ay önce filan bi güncelleme geldi lpreborna ondan sonra böyle oldu hala devam ediyor

𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
olmuyor yine aynı. 3 ay önce filan bi güncelleme geldi lpreborna ondan sonra böyle oldu hala devam ediyor
1) XFProject çalıştırın
2) Oyuna giriş yapın site arkada açık kalsın
3) Oyuna giriş yaptıktan sonra ALT-TAB ile siteye gelin
4) Yükleme işlemini yapın 2.CMD açıldığı an Alt-Tab ile oyuna geçin
5) Hareketsiz bir şekilde tıklamadan 2 saniye bekleyin
6) Inject sesini duyacaksanız ve MemoryHackers yazısı gelecek
7) Hiçbir yere tıklamadan 2 saniye daha bekleyin oyun 2 saniyeliğine donup Hile aktif olacaktır.

Her konu başlığı altına bu çözümü öneriyorum dilimde tüy bitti. Denenmiş onaylanmış genelin de %98 Sorun olmadan çalışacaktır. Aksi takdirde başka çözüm yoktur. İyi Forumlar :D

tekatanlarclubüyesi
Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
4 HİZMET YILI
sen birşeyleri yanlış yapıyor olabilirsin bende son güncellemeden sonra düzeldi bu sorun

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
İnject ederken hiç biyere girme genelde ben hileyi açıp daha seçim ekranına gelmeden açıyorum karakterler ekranında ses geliyor zaten oyuna girincede aktif olmuş oluyor.

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Düşük ekran modunda oynayın zorlananlar için düşük ekranda oynayıp altta rahatça işlem yapabilirsiniz attığında felan çok rahat bağlanabiliyorum tekrar .

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
kanka sihirdar vadisine girmeden önce hielyi tamamen aktif etmen lazım

Süper Üye
Ödüller
5
3 HİZMET YILI
Önerim oyun başlamadan önce açın öyle girin bazen açılmıyor oyun çöküyor ondada baseden çıkmayın ekranınızda haraketli birileri takım arkadaşınız fln olmasın direk açılıyor.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
abi oyunu alt taba alın başlayınca inject edin bireaz bekleyin ses gelicek ondna sonra da bi 5 sn beklerseniz hiç bir sıkıntı çıkmaz
unutmadan bir de evade aç kapa yapmayın sürekli o da çökmesine sebep olaibliroyr ya açın baştan ya da kapatın
drawları minimum uttun

Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Diğer arkadaşların da bahsettiği gibi oyunda çökmeler veya girerken çökmeler yaşıyordum ben de. Nasıl çözdüm derseniz oyunun yüklenme ekranında scripti loadlayıp daha sonrasında oyuna girdiği anda hiçbişeye dokunmadan mause bile gezdirmeden bekleyerek çözdüm olayı. bazen yüklenme ekranında yapınca da çöküyor. endişelenmeyin. oyuna girip yine dediğim gibi scripti loadlayıp oyun ekranında hiçbiryere dokunmazsanız sorunsuz çalışacaktır

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
hileyi aktif et tamamen oyunu tam ekranda oynama ve ilk önce eğitim gir

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Aynı problemi yaşadım birkaç kere, hele ki ilk kez inject ettiğim hesaplarda ve ilk oyunlarında. Sonrasında pek olmadı ama oyun yükleme ekranında inject etmeye dikkat ediyorum tavsiye ederim. Sonrası için oyun içinde ettiğinde crash seni geri düşürse de oyun yükleme ekranında crash yersen zaten oyun da yüklenmeyeceği için yetişebilirsin her türlü.

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Lol client içinden eski dx9 modunu seçip oyun içi çerçevesiz moda almalısın. Ardından şampiyon seçim ekranında scripti loadladığında sorun çözülecektir. Oyun içindeyken scripti loadlamaya çalışma bu hata almana sebep olacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
hileyi inject ettikten sonra mouse ve klavye ile ilgili hiçbir kombinasyon veya tıklama yapma büyük ihtimalle atmayacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...