Çözüldü LPReborn Rengar kombo yapmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Rengar'la space basıp kombo yaparken 4 yükte yani bar sarı oldugunda her zaman E veya W basıyor. Q çok nadir kullanıyor ve ayrıca bazen hiçbir şekilde atlamıyor, rakibe atlamama sorunu çok fazla yaşıyorum. Bütün ayarları denedim, bilen birisi yardımcı olabilir mi? Challenger Config kullanıyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
kanka zaten rengarda sarıda e veya q basılır bi problem yokki bunda bide combo ayarlarında olabilir orayı kontrol et derim

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
combo ayarlarından ayarlaman lazım bazıları çok saçma çünkü mesela yone ilk r atıyor sonra q basıyor sonra e açıyor bunuda ayarlayabiliyorsun combo yaparken ilk e aç diye

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Skill sıralaması öyle yazılmıştır kendin düzelt ayarlardan. Ama e daha mantıklı ek atamadığın early aşamalarda.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
configni değiştirmeyi deneye bilirsin bide önceden kombo sırası vardı galiba yaraya biliyodun

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Skill sıralaması öyle yazılmıştır kendin düzelt ayarlardan. Ama e daha mantıklı ek atamadığın early aşamalarda.
o ayarı ne kadar denediysem asla q atmıyor her seferinde e veya w basıyor ben q atmasını istiyorum

combo ayalarlarını özel olarak ayarlaman lazım dostum
özel olarak denedim mesela w ya ayarlıyorum atıyor e ye ayarlıyorum atıyor ama q yu asla atmıyor atarsada çok nadir

herkes rengarın atlamasının sebebini evade olarak söylemiş ama kimse hangi ayarı yapıcagımı söylememiş ilk başta 3 5 defa atlayıp sonradan atlamamasının sebebi nasıl evadeyle alakalı olabiliyor ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...