Samira oynarken birden script kendi kendine kendine başka yerlere tıklamaya başladı. V basıyorum, 2 3 kere el kalkıyor. İptal ediyor, başka yerlerde tıklıyor. Çözümü bilen var mı? Teşekkürler.
Samira oynarken birden sc kendi kendine kendine başka yerlere tıklamaya başladı v basıyorum 2 3 kere el kalkıyor iptal ediyor başka yerlerde tıklıyor çözümü bilen teşekürler.
Samira oynarken birden sc kendi kendine kendine başka yerlere tıklamaya başladı v basıyorum 2 3 kere el kalkıyor iptal ediyor başka yerlerde tıklıyor çözümü bilen teşekürler.
Hocam menüde LS-Samira diye yer var combo ayarlarını yaptıgın yer orda aşşağıda Goldexp var ordan Exploit ayarları var onları kapat yanlarındada tuş ayarları var onları kullanmadığın tuşlara ayarla sürekli sürekli cfg yi silip silip yükleme