LPReborn Samira W fixlenir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Uzun zamandır samira oynuyorum ama samiranın kendi configinde ki W Evade çalışmıyor. Acaba fixlenir mi bu? Scriptin normal evadede w skill dodge var ama o sadece skillshotları dodgeliyor. Configdeki Evade ise lulu w vayne e gibi scriptin dodge menusunde olmayan skiller var ama maalesef çalışmıyor. Umarım fixlerler

Moderatörün son düzenlenenleri:
birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
onların fixlenmesi çok zor kanka rebornun kendisine yazman lazım onada adam uğraşmaz sanırım

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Sionu da fixlemişlerdi bunu da fixlerler muhtemelen.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bilmediğimden soruyorum, her shamp için ayrı bir script dosyası ve onu yazan farklı kişiler mi var ? yoksa 1 tane dosya all in one ve tek bir kişinin yazdığı birşey mi ? müdahale edilebilir bir yapıya sahipse, inceleyip birşeyler yapılabilir diye düşünüyorum

Üye
4 HİZMET YILI
bana kalırsa düzeltir diye düşünüyorum oyun yeni çıktı zaten fix yiyen karakterler düzeltiliyor zaten

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
samiranın configi bi q sü iyi diğer skiller iyi atmıyo configi ayarlıyan kişi düzeltirse w de düzelir

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
sionunkini fixlemişlerdi bide şu 12.10 yamasıyla beraber gelecek buffla beraber samira çok op olursa yüksek ihtimalle fixlerler

Colluthus
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Yani eğer üşenmezse fixler zor iş çünki

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
bilmediğimden soruyorum, her shamp için ayrı bir script dosyası ve onu yazan farklı kişiler mi var ? yoksa 1 tane dosya all in one ve tek bir kişinin yazdığı birşey mi ? müdahale edilebilir bir yapıya sahipse, inceleyip birşeyler yapılabilir diye düşünüyorum
tek bir kişi yazıyor diye biliyorum configleri vs. müdahale edilebilir ama uzun sürüyor nora hocamıza sormuştum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...