Seçkin Üye
evet ben domination yasuo da oynuyordum default yasuo ya çekince normal 800k main gibi oynamaya başladı teşekkür ederim bilgi içinFio,dari Top katileri aç oyna pişman olmasın ha buarada yasuonun erken hortum atmasını kapatabiliyosun hocam
oyun başı sc seçerken default yasuo değil de domination yasuo seçersen ben sc yim diye bağırır hortum gelir gelmez atarsın hocamYasuonun erken hortum atma olayı çalışıyor mu ya ben açıp kullanmayı denediğimde olmamıştı bir de öneri olarak camille ve fiora kesinlikle çok iyi ama top lanede milleti delirtmek sağlam küfürler yemek istiyorsan teemo vayne oyna full herkesi kanser edersin
birazdan deneyeceğim teşekkür ederim çoğu kişi vayne demiş bakim nasıl oluyordirek vayne oyna derim sc de en iyi hero vayne bence
jinx vayne ezrael ashe çok iyi oluyorTop mainim, top da oynanacak herolar hangileri sizce? Böyle çok belli etmeden ama Yasuo gibi Q süresi dolmadan Q atınca karşıdaki elemanlar ayıkıyor, bir de önerdiğiniz şampiyonun script ayarı var mıdır? Yazarsanız diğer arkadaşlar için de bilgilendirici olur, herkes faydalanır. Teşekkürler.
aynen uzun menzillide daha iyi oluyor scriptben yakın menzilli çarları oynayamıyorum herzaman menzilli heroları oynuyorum soloda bile caitliyn oynuyorum çok rahat
aynen görünce denedim 1.5m otp yorick in içinden geçti fena oluyormuş teşekkürleraatrox dene bi daha bırakmayacaksın :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?