denedim aşırı iyi oldu başta beceremedimde laytte çok iyi oluyormuşdirek vayne oyna derim sc de en iyi hero vayne bence
denedim aşırı iyi oldu başta beceremedimde laytte çok iyi oluyormuşdirek vayne oyna derim sc de en iyi hero vayne bence
kanka script ayarı için biraz kurcalarsan bulacaksındır top lanede script ile kasman için sana adc herolarını daha çok öneririm bir de pren varsa her oyunu kazanırsınız.Top mainim, top da oynanacak herolar hangileri sizce? Böyle çok belli etmeden ama Yasuo gibi Q süresi dolmadan Q atınca karşıdaki elemanlar ayıkıyor, bir de önerdiğiniz şampiyonun script ayarı var mıdır? Yazarsanız diğer arkadaşlar için de bilgilendirici olur, herkes faydalanır. Teşekkürler.
kanka becerebilmekle alakası nedir kendisi oynamıyor mu zaten sc ile ?knk becerebiliyosan vayne quinn falan dene
Spoılerin çok iyi VJAERGOPSDVGJWSOVDNGHSMODVGJISDarius Oynuyorum Belli Olmayı Geç Baya Hileyle Uyumlu Bu Konuda Çok İyi.
solo da darius fiora sett bunun gibi şampiyonları oynayıp kolayca win alabilirsin ayar olarak da dodge kapa veya kıs gerisi anlaşılmazTop mainim, top da oynanacak herolar hangileri sizce? Böyle çok belli etmeden ama Yasuo gibi Q süresi dolmadan Q atınca karşıdaki elemanlar ayıkıyor, bir de önerdiğiniz şampiyonun script ayarı var mıdır? Yazarsanız diğer arkadaşlar için de bilgilendirici olur, herkes faydalanır. Teşekkürler.
irelia cok iyi reisTop mainim, top da oynanacak herolar hangileri sizce? Böyle çok belli etmeden ama Yasuo gibi Q süresi dolmadan Q atınca karşıdaki elemanlar ayıkıyor, bir de önerdiğiniz şampiyonun script ayarı var mıdır? Yazarsanız diğer arkadaşlar için de bilgilendirici olur, herkes faydalanır. Teşekkürler.