Süper Üye
default ayarlar kafi bence. topta fiora , aatrox, viktor onerırım
Lucian. Vayne. Sion oynayabilirsinTop mainim, top da oynanacak herolar hangileri sizce? Böyle çok belli etmeden ama Yasuo gibi Q süresi dolmadan Q atınca karşıdaki elemanlar ayıkıyor, bir de önerdiğiniz şampiyonun script ayarı var mıdır? Yazarsanız diğer arkadaşlar için de bilgilendirici olur, herkes faydalanır. Teşekkürler.
caitlyn hangi seçeneği seçiyorsun sc yi aktif ederken ?ben yakın menzilli çarları oynayamıyorum herzaman menzilli heroları oynuyorum soloda bile caitliyn oynuyorum çok rahat
dün kurmuştum o config i daha iyi oldu teşekkürlerdostum top da bence challenger config var onu kur sonra irelia çok op oluyor kullana bilirsin
evet ama çok belli ediyor gibime geldi benim açımdan sorun yok da hilenin ud kalması açısından sıkıntı olabilirireliada iş yapıyor
darius fiora vayne iyidir hocam en azından yasuo kadar belli etmezTop mainim, top da oynanacak herolar hangileri sizce? Böyle çok belli etmeden ama Yasuo gibi Q süresi dolmadan Q atınca karşıdaki elemanlar ayıkıyor, bir de önerdiğiniz şampiyonun script ayarı var mıdır? Yazarsanız diğer arkadaşlar için de bilgilendirici olur, herkes faydalanır. Teşekkürler.
aatrox çok op ya öyle deme fena oluyorAatrox iyi değil bence
aatrox çok iyi oluyor sc ile öneririmTop mainim, top da oynanacak herolar hangileri sizce? Böyle çok belli etmeden ama Yasuo gibi Q süresi dolmadan Q atınca karşıdaki elemanlar ayıkıyor, bir de önerdiğiniz şampiyonun script ayarı var mıdır? Yazarsanız diğer arkadaşlar için de bilgilendirici olur, herkes faydalanır. Teşekkürler.