lpreborn sion r

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
sion r exploit çalışıyor fakat adamlara yaklaşınca bozuluyor ve hedefi kule ve farmlar bunun çözümü varmı yani hiç bir işe yaramıyor r nin tek amacı farm ve kuleler yardımcı olabilecekvarmı

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
düzeltmenin yolu yoktu sanırım, düzeltsen bile 3-5 maçta ban yiyebilirsin exploitten dolayı. hile ud olsa bile exploit ban attırır haberin olsun

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
sion r exploit çalışıyor fakat adamlara yaklaşınca bozuluyor ve hedefi kule ve farmlar bunun çözümü varmı yani hiç bir işe yaramıyor r nin tek amacı farm ve kuleler yardımcı olabilecekvarmı
knk bunu düzeltmenin tek yolu scriptin kodlarına erişip fixlemek bunuda ancak hilenin sahibi yapabilir bana sorarsan fixlemezler diye düşünüyorum

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
eğlensem yeter ya istiyen kullansın istiyen kullanmasın yani keşke böyle düşünseler
5-6 maçta bir yeni hesap açmanın neresinin eğlenceli olduğunu söyleyebilir misin? Ayrıca açılan yeni hesaplarda yaklaşık 3-4 saatlik eğitim görevi oluyor sırf eğleneceksin diye de 4 saatlik eğitimi yapacak mısın her 5-6 maçta bir, güldürme beni

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
ANT MODUNDA denedim evet adamı görünce sapıtıyor ban yermiyim acaba

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ban yememe olasılığın %1 den az ama şansına güveniyoorsan dene

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ban olayından dolayı r olayı hedefine yakınlaşınca saptırıyor hiç bir şekilde düzeltilemez coderin kendi yapmış olduğu bir olay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...