Uzman Üye
sion r exploit çalışıyor fakat adamlara yaklaşınca bozuluyor ve hedefi kule ve farmlar bunun çözümü varmı yani hiç bir işe yaramıyor r nin tek amacı farm ve kuleler yardımcı olabilecekvarmı
yan hesapta açıyorum sion oynıyıcagım zaman onluk sorun yok knkdüzeltmenin yolu yoktu sanırım, düzeltsen bile 3-5 maçta ban yiyebilirsin exploitten dolayı. hile ud olsa bile exploit ban attırır haberin olsun
knk bunu düzeltmenin tek yolu scriptin kodlarına erişip fixlemek bunuda ancak hilenin sahibi yapabilir bana sorarsan fixlemezler diye düşünüyorumsion r exploit çalışıyor fakat adamlara yaklaşınca bozuluyor ve hedefi kule ve farmlar bunun çözümü varmı yani hiç bir işe yaramıyor r nin tek amacı farm ve kuleler yardımcı olabilecekvarmı
Sion r exploit ban sebebi olduğu için düzeltmiyorlar diye bir şey duymuştum millet ban yemesin diyeyan hesapta açıyorum sion oynıyıcagım zaman onluk sorun yok knk
eğlensem yeter ya istiyen kullansın istiyen kullanmasın yani keşke böyle düşünselerSion r exploit ban sebebi olduğu için düzeltmiyorlar diye bir şey duymuştum millet ban yemesin diye
5-6 maçta bir yeni hesap açmanın neresinin eğlenceli olduğunu söyleyebilir misin? Ayrıca açılan yeni hesaplarda yaklaşık 3-4 saatlik eğitim görevi oluyor sırf eğleneceksin diye de 4 saatlik eğitimi yapacak mısın her 5-6 maçta bir, güldürme benieğlensem yeter ya istiyen kullansın istiyen kullanmasın yani keşke böyle düşünseler
Sion r exploit kullanmayın arkadaşlar ban yersiniz zaten sapıtıyor diyorsun ne gerek var doğru düzgün çalışmayan bir şeyANT MODUNDA denedim evet adamı görünce sapıtıyor ban yermiyim acaba
Evet ban yersin cok sapitiyor r siANT MODUNDA denedim evet adamı görünce sapıtıyor ban yermiyim acaba
Yinede açsam ban yer miyim ?ban olayından dolayı r olayı hedefine yakınlaşınca saptırıyor hiç bir şekilde düzeltilemez coderin kendi yapmış olduğu bir olay
hayır ama garanti de bir şey diyemem rakibin totem atmadığı yerler de kullanYinede açsam ban yer miyim ?
Rakip reportlamassa ban yer miyim yinedehayır ama garanti de bir şey diyemem rakibin totem atmadığı yerler de kullan
rakip reportlamassa uzun süre yemezsin ama bu sadece rep e bağlı bir şey değilRakip reportlamassa ban yer miyim yinede