comme un bébé
Ultra Üye
Sadece şans.
ban atacaklarsa atsınlarBunun şans olduğunu düşünmüyorum. Güven faktörü yüksek bir hesapta oynanıyorsa sistem algılamıyor olabilir. Arkadaşımın 350 level hesabını banlatmak için 10 maç attım dün ve hala ayakta hesap.
Dipnot: Çocuk kendi istiyor ban atılmasını.
50 60 bu çarı seviyorum tek bunu oynuyorumkaç maç attın maşşallah tek bu charı oynamışsın.
helal olsun sana kardeşlpreborn ile sıralama yaptım 834 sıralarına girdim sizin düşünceleriniz neler sizde sıralamaya girdiniz mi ?
halada ban yemedim full oynuyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 72475
knk nası yapıyonuz ya bız hemen ban yıyozlpreborn ile sıralama yaptım 834 sıralarına girdim sizin düşünceleriniz neler sizde sıralamaya girdiniz mi ?
İlloi de 94 sıralamaya gelmiştim ban yemeden sonra oynamayı bıraktımlpreborn ile sıralama yaptım 834 sıralarına girdim sizin düşünceleriniz neler sizde sıralamaya girdiniz mi ?
ben denemek için yeni hesap açıp denedim 1 el rurf attım direk ban headshot anasayfaya düşmeden attı hemde el biter bitmezwawe geldiğinden beri oynamıyorum
bende hala ban yemedim diayım şuanla ben 2 maç atınca ban yiyorum millet sıralamaya giriyor