LPReborn yeni başlayanlar için legit hile ayarları nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Merhaba lolede hileyede yeni başladım legit ayarlar nedir ne oynayayim önerirmisiniz?

Uzman Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
doch ayarını kıs yeterli olucaktır belli olmuyo ztn

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Merhaba lolede hileyede yeni başladım legit ayarlar nedir ne oynayayim önerirmisiniz?
dostum kısmana gerek yok elmasa kadar ben yakında ana hesapla sc ile elmasa çıkıcam plat 1 im şu an dogelemeyi biraz düzenledim bitti kökle gitsin chalenger configi indir dostum bu siteden plat 1 e kadar kökleyerek gelirsin benim gibi

:d
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Script kullanmış kullanan kişiler anlayabiliyor script olduğunu ezevadeyi only dodge dangerous yaparsan daha legit olur

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Deneyerek yapabilirsin bence ama oldugu gibi kullanırsan problem çıkacagını dusunmuyorum

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Olduğu gibi kullan sana nasıl uygun gelirse birde ADC samira gibi herolar oynarsan SC belli olmaz fazla kite atmadığı için ama gidip ashe ile her şeyi dodgelayıp kite atmaya devam edersen anlaşılır tabiki ama yine de ban yer misin bilmem riot bu aralar valoranta yoğunlaştı

Üye
3 HİZMET YILI
challenger configle oynuyor arkadaşım 3 aydır ban yemedi

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
dostum kısmana gerek yok elmasa kadar ben yakında ana hesapla sc ile elmasa çıkıcam plat 1 im şu an dogelemeyi biraz düzenledim bitti kökle gitsin chalenger configi indir dostum bu siteden plat 1 e kadar kökleyerek gelirsin benim gibi
kullandığınız config paylaşırmısınız

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bu configleri nasıl ve nereye yazıyoruz yardımcı olabilecek birileri var mı?

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Oyun bilgin yoksa Sc açsanda bir işe yaramaz zaten kardeşim laning game oynarsın ama Late gamede apışıp kalırsın

Üye
3 HİZMET YILI
Bunun en iyi yolu bir arkadasınla antreman modunda her şeyi tek tek deniyerek arkadasının seni yorumlaması ve sonra rastgele kisilerle aramda 1v1 atarsın onların senin hakkında yorumlarını dinlersin böylelikle hem kendi basına ayarları deniyerek öğrenmiş olursun hemde ban yeme riskini minimuma çekersin

non skeet user
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
dodge ayarları kapat normal diğerlerini açabilirsin kimse anlamaz

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
f7 de olan herşeyi kapatıp sadece kombo farm ve düz vuruşla oynasan ban yemessin birazda oyunu bilsen yetiyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...