confige falanda bağlı ama genelde en az 1 hafta dayanırsınLPReborn'da hiç ban yiyeniniz oldu mu acaba? Ranked'da mı kullanıyorsunuz yoksa normal oyunlarda mı? İki şekilde de ban yeme süresi ne kadar acaba? Yada ban yememek için neler yapılabilir?
Daha önce buna benzer bir konu açılmış ancak ban süresi hesaplanmadı diye yanıtlanmış bir moderatör tarafından. Üzerinden 1 ay geçmiş. Hala hesaplanamadı mı acaba? Yoksa gerçekten daha ban yiyen olmadı mı da ondan mı hesaplanamadı?
1 aydır kullanıyorum ban yemedim. Ban yememek için kesinlikle evade'yi kapatmanız gerekiyor. Yoksa çok belli edip replenirsiniz. Skin değiştirmeyi de kullanmamanızı tavsiye ederim. Benim dikkat ettiğim bu ikisi.LPReborn'da hiç ban yiyeniniz oldu mu acaba? Ranked'da mı kullanıyorsunuz yoksa normal oyunlarda mı? İki şekilde de ban yeme süresi ne kadar acaba? Yada ban yememek için neler yapılabilir?
Daha önce buna benzer bir konu açılmış ancak ban süresi hesaplanmadı diye yanıtlanmış bir moderatör tarafından. Üzerinden 1 ay geçmiş. Hala hesaplanamadı mı acaba? Yoksa gerçekten daha ban yiyen olmadı mı da ondan mı hesaplanamadı? Ayrıca reportlanmasan bile banlanma ihtimalin var mı?
. Sadece skilleri kusursuz kullanmak ve cs kaçırmamak noktasında mı kullanıyorsun. Birkaç video gördüm. Adam skilleri raskele atsa bile rakibe target alıp menzildeyse garanti tutturuyordu. Oyun içinde mesela 5-6 skill tutturdum inandırıcı olsun diye arada kaçırayım diye sallayabiliyor muyuz? Kullandığın şekli daha net anlatabilirsen sevinirim.1 aydır kullanıyorum ban yemedim. Ban yememek için kesinlikle evade'yi kapatmanız gerekiyor. Yoksa çok belli edip replenirsiniz. Skin değiştirmeyi de kullanmamanızı tavsiye ederim. Benim dikkat ettiğim bu ikisi.
Bu hilede her skili tutturamıyor ama ortalama birinden fazla tutturuyor yine. Sadece skilleri kusursuz kullanmak ve cs kaçırmamak noktasında mı kullanıyorsun. Birkaç video gördüm. Adam skilleri raskele atsa bile rakibe target alıp menzildeyse garanti tutturuyordu. Oyun içinde mesela 5-6 skill tutturdum inandırıcı olsun diye arada kaçırayım diye sallayabiliyor muyuz? Kullandığın şekli daha net anlatabilirsen sevinirim.
Ortalamadan kastın hangi seviye mesela xD? Dia 2'yim şuanda. Benden daha kötü tutturuyorsa hiç bir anlamı yok zaten benim için xDBu hilede her skili tutturamıyor ama ortalama birinden fazla tutturuyor yineBen de arada skıl shot yetneklerını bosa atıyorum.
evade kapalı olursa ban yeme ihtimalin daha az olur ama her türlü banlanırsın çok oynarsan arada sc kapatarak da oyna ve çok performans değişikliği olduğunu anlamasınlar diye çok kill almadan oyna sc açıkkenLPReborn'da hiç ban yiyeniniz oldu mu acaba? Ranked'da mı kullanıyorsunuz yoksa normal oyunlarda mı? İki şekilde de ban yeme süresi ne kadar acaba? Yada ban yememek için neler yapılabilir? Daha önce buna benzer bir konu açılmış ancak ban süresi hesaplanmadı diye yanıtlanmış bir moderatör tarafından. Üzerinden 1 ay geçmiş. Hala hesaplanamadı mı acaba? Yoksa gerçekten daha ban yiyen olmadı mı da ondan mı hesaplanamadı? Ayrıca reportlanmasan bile banlanma ihtimalin var mı?
kolay kolay yemezsin aşırı rage açman gerekirLPReborn'da hiç ban yiyeniniz oldu mu acaba? Ranked'da mı kullanıyorsunuz yoksa normal oyunlarda mı? İki şekilde de ban yeme süresi ne kadar acaba? Yada ban yememek için neler yapılabilir? Daha önce buna benzer bir konu açılmış ancak ban süresi hesaplanmadı diye yanıtlanmış bir moderatör tarafından. Üzerinden 1 ay geçmiş. Hala hesaplanamadı mı acaba? Yoksa gerçekten daha ban yiyen olmadı mı da ondan mı hesaplanamadı? Ayrıca reportlanmasan bile banlanma ihtimalin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?