LPReborn'la ile ban yemeden ne kadar süre oynanabilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
herşey acık 1 aydır oynuyor arkadaşım ve hayla ban yemedi dostum

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
LPReborn'da hiç ban yiyeniniz oldu mu acaba? Ranked'da mı kullanıyorsunuz yoksa normal oyunlarda mı? İki şekilde de ban yeme süresi ne kadar acaba? Yada ban yememek için neler yapılabilir? Daha önce buna benzer bir konu açılmış ancak ban süresi hesaplanmadı diye yanıtlanmış bir moderatör tarafından. Üzerinden 1 ay geçmiş. Hala hesaplanamadı mı acaba? Yoksa gerçekten daha ban yiyen olmadı mı da ondan mı hesaplanamadı? Ayrıca reportlanmasan bile banlanma ihtimalin var mı?
Şu anda indirecek kadar rütbeli değilim forumda fakat report edilme sayın etkiler

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
3 aydır kullanıyorum hala ban yemedim bro

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
kullanımına baglı cok rapor yemessen ıdare edder 1 ay falan bence

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Belli olmaz kanka bazen 1 günde yıyen de oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
bildiğim kadarıyla lpreborn da windsharp daki gibi inject edildiğinde %100 bir ban ihtimali yok legit oynarsan sorun çıkcağını düşünmüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Bu hilede her skili tutturamıyor ama ortalama birinden fazla tutturuyor yine :D Ben de arada skıl shot yetneklerını bosa atıyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ben şuana kadar ban yemedim sağlamca oynuyorum 3.günümdeyim legit reportsuz takılıyorum sorunu yok

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
LPReborn'da hiç ban yiyeniniz oldu mu acaba? Ranked'da mı kullanıyorsunuz yoksa normal oyunlarda mı? İki şekilde de ban yeme süresi ne kadar acaba? Yada ban yememek için neler yapılabilir? Daha önce buna benzer bir konu açılmış ancak ban süresi hesaplanmadı diye yanıtlanmış bir moderatör tarafından. Üzerinden 1 ay geçmiş. Hala hesaplanamadı mı acaba? Yoksa gerçekten daha ban yiyen olmadı mı da ondan mı hesaplanamadı? Ayrıca reportlanmasan bile banlanma ihtimalin var mı?
Elona göre hareket et, oyunu sez oyunculara göre ayarla. Evade'i kapatmanı öneririm aşırı belli oluyor. Dodge'u kendin atmaya çalış. Arada kill verebilirsin karşıya.

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
tamamen senin kullanımına ve report yemene bağlı çok uzun süredir kullananları biliyorum. Evade kapalı kullanman yararına olacaktır. En çok belli eden evade oluyor.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar sadece aramda oynuyorum bu arada daha ban yemedim aramda eğlenceli oluyormuş hiçbişey yemiyorsun falan xD çok eğlenceli tavsiye edilir.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
hiçbir hilede banlanmama garantisi yok özellikle bedava ise sana tavsiyem oto dodgeyi ve benzeri şeyleri kapatın
Post automatically merged:

Arkadaşlarım 1.3 aydır oynuyor ban yemedi ben 2 haftadir oynuyorum ban yemedim default ile oynuyorum evade aç kapa yapıyorum arada irelia falan oynuyorum
d-dostum, sen gerçek bir heçkırsın.

Üye
4 HİZMET YILI
birkaç ay dayanırsın ama avade fln kapa çok belli olmasın

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
belli etmediğin sürece sınırı yok diye biliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Evade kullanmadığın sürece min 1 ay dayanırsın gibi bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...