Onaylı Üye
herşey acık 1 aydır oynuyor arkadaşım ve hayla ban yemedi dostum
Şu anda indirecek kadar rütbeli değilim forumda fakat report edilme sayın etkilerLPReborn'da hiç ban yiyeniniz oldu mu acaba? Ranked'da mı kullanıyorsunuz yoksa normal oyunlarda mı? İki şekilde de ban yeme süresi ne kadar acaba? Yada ban yememek için neler yapılabilir? Daha önce buna benzer bir konu açılmış ancak ban süresi hesaplanmadı diye yanıtlanmış bir moderatör tarafından. Üzerinden 1 ay geçmiş. Hala hesaplanamadı mı acaba? Yoksa gerçekten daha ban yiyen olmadı mı da ondan mı hesaplanamadı? Ayrıca reportlanmasan bile banlanma ihtimalin var mı?
Elona göre hareket et, oyunu sez oyunculara göre ayarla. Evade'i kapatmanı öneririm aşırı belli oluyor. Dodge'u kendin atmaya çalış. Arada kill verebilirsin karşıya.LPReborn'da hiç ban yiyeniniz oldu mu acaba? Ranked'da mı kullanıyorsunuz yoksa normal oyunlarda mı? İki şekilde de ban yeme süresi ne kadar acaba? Yada ban yememek için neler yapılabilir? Daha önce buna benzer bir konu açılmış ancak ban süresi hesaplanmadı diye yanıtlanmış bir moderatör tarafından. Üzerinden 1 ay geçmiş. Hala hesaplanamadı mı acaba? Yoksa gerçekten daha ban yiyen olmadı mı da ondan mı hesaplanamadı? Ayrıca reportlanmasan bile banlanma ihtimalin var mı?
d-dostum, sen gerçek bir heçkırsın.Arkadaşlarım 1.3 aydır oynuyor ban yemedi ben 2 haftadir oynuyorum ban yemedim default ile oynuyorum evade aç kapa yapıyorum arada irelia falan oynuyorum