LPReborn'la ile ban yemeden ne kadar süre oynanabilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
yani sınırsıza yakın 12 ay oynayıp yemeyen arkadaslarım var bu ban yeme olayın senın watcha takılmanla alakalı ki buda raporlarla oluyor yani ne kadar az belli edersen o kadar az yeme şansın olur ki trde öyle birşey pek az rastlanır iyi oynayan adamı görünce hile diye rapor edenler var malum :s
Evade kapatılabilir. Kendi oyun bilginide kullanabiliriz. Oyun algılarsa kaçış yok tabi

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Belli etmemen gerekiyor ve skinleri kullanmamanı tercih ederim.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
LPReborn'da hiç ban yiyeniniz oldu mu acaba? Ranked'da mı kullanıyorsunuz yoksa normal oyunlarda mı? İki şekilde de ban yeme süresi ne kadar acaba? Yada ban yememek için neler yapılabilir? Daha önce buna benzer bir konu açılmış ancak ban süresi hesaplanmadı diye yanıtlanmış bir moderatör tarafından. Üzerinden 1 ay geçmiş. Hala hesaplanamadı mı acaba? Yoksa gerçekten daha ban yiyen olmadı mı da ondan mı hesaplanamadı? Ayrıca reportlanmasan bile banlanma ihtimalin var mı?
belli etmediğin sürece ban yemen çok az bir ihtimal yani sana bağlı olan bir olay bügun maçıma biri geldi çok belli ediyordu özellikle sc de adı çıkmış herolar alma

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
3 aydır kullanıyorum ban yemedim yasuo eq exploit falan da kullanıyorum aşırı belli etmeme rağmen yemedim

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
ben 1 aydır oynuyorum herşey acık tek tük anlayan cıkıyor bakalım ne zamn yicez :D

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Hiç Sorun yok sıfırdan sc ile 70 level hesap kastım tam 2.5 ay filan sürdü öyle ban yedim kaç reportladılar çok belli ederek oynuyorum hatta chatta de konusuyorum hiç korkum yok zaten banlanmaktan 2 3 ay sonra hesap 1 oyun sonrası banlandı hata da bende Lpborn gğncelleme gelmişti windsharpla beraber hep Lpborn orta da olurdu güncelleme sonrası Lpborn yukarı alınmış ve ben oyuna windsharp açarak girimişim hemen daha base den cıkmadan kapattım ama oyun sonu banlandım direk.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Evade kapalı oynarsan 2 ay dayanırsın hocam

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
LPReborn'da hiç ban yiyeniniz oldu mu acaba? Ranked'da mı kullanıyorsunuz yoksa normal oyunlarda mı? İki şekilde de ban yeme süresi ne kadar acaba? Yada ban yememek için neler yapılabilir? Daha önce buna benzer bir konu açılmış ancak ban süresi hesaplanmadı diye yanıtlanmış bir moderatör tarafından. Üzerinden 1 ay geçmiş. Hala hesaplanamadı mı acaba? Yoksa gerçekten daha ban yiyen olmadı mı da ondan mı hesaplanamadı? Ayrıca reportlanmasan bile banlanma ihtimalin var mı?
knk ben test için yapmışdım bi hesap açıp sadece dari oynadım top lanede herşeyi açıp 5. günde yedim ban

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kimseyle polemiğe girmeden tilt olmadan sc var diye en önden koşma bazı sikilleri özellikle doglema hatta bazen bilerek öl dikkat çekme

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
çoğu kişi evde kullanmadan 1 ay gider vs. demiş dolasıyla 2 hafta belli etmeden oynadıktan sonra bıraksan makul gibi

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bence tamamen report yemenle alakalı Xerath oynamamanı tavsiye ederim çünkü Xerath oynayan oyuncuların %90 ından sc şüphesi oluşuyor ve report atılıyor olabildiğince legit oyna ve gerekli yerlerde dodge aç kapa vs vs report yemediğin sürece banlanmazsın

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Elbet bir gün illa ki ban yiyeceksin, ban yememe olayı çoktan bitti. Riot scriptcilere savaş açtığı günden beridir bekletip dalga şeklinde atıyor, cs'deki ban waveler gibi.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Uygun şekilde kullanırsan herhangi bir sorunla karşılaşmazsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...