Evade kapatılabilir. Kendi oyun bilginide kullanabiliriz. Oyun algılarsa kaçış yok tabiyani sınırsıza yakın 12 ay oynayıp yemeyen arkadaslarım var bu ban yeme olayın senın watcha takılmanla alakalı ki buda raporlarla oluyor yani ne kadar az belli edersen o kadar az yeme şansın olur ki trde öyle birşey pek az rastlanır iyi oynayan adamı görünce hile diye rapor edenler var malum :s
belli etmediğin sürece ban yemen çok az bir ihtimal yani sana bağlı olan bir olay bügun maçıma biri geldi çok belli ediyordu özellikle sc de adı çıkmış herolar almaLPReborn'da hiç ban yiyeniniz oldu mu acaba? Ranked'da mı kullanıyorsunuz yoksa normal oyunlarda mı? İki şekilde de ban yeme süresi ne kadar acaba? Yada ban yememek için neler yapılabilir? Daha önce buna benzer bir konu açılmış ancak ban süresi hesaplanmadı diye yanıtlanmış bir moderatör tarafından. Üzerinden 1 ay geçmiş. Hala hesaplanamadı mı acaba? Yoksa gerçekten daha ban yiyen olmadı mı da ondan mı hesaplanamadı? Ayrıca reportlanmasan bile banlanma ihtimalin var mı?
knk ben test için yapmışdım bi hesap açıp sadece dari oynadım top lanede herşeyi açıp 5. günde yedim banLPReborn'da hiç ban yiyeniniz oldu mu acaba? Ranked'da mı kullanıyorsunuz yoksa normal oyunlarda mı? İki şekilde de ban yeme süresi ne kadar acaba? Yada ban yememek için neler yapılabilir? Daha önce buna benzer bir konu açılmış ancak ban süresi hesaplanmadı diye yanıtlanmış bir moderatör tarafından. Üzerinden 1 ay geçmiş. Hala hesaplanamadı mı acaba? Yoksa gerçekten daha ban yiyen olmadı mı da ondan mı hesaplanamadı? Ayrıca reportlanmasan bile banlanma ihtimalin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?