LPReborn'la soloda Vayne oynanır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
3 HİZMET YILI
Arkadaşım script ile Tristana oynuyordu, Vayne oynamasını söylediğimde kanka Vayne oynanmaz dedi. Sizce solo Vayne oynanır mı scriptle? Teşekkürler.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Oyun bilgisine göre değişir. Script her şeyi halletmiyor, biraz da onun bilgisi önemli o yüzden çok iyi biliyosa aşşırı iyi ama bilmiyosa çöp.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
oynanır ama scripte daha uygun herolarda var samira gibi daha iyi olur

Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
deli birşey knk script ile vayne oynamak ayrı bi zevk 50 yorumu yaparsam girip oynayacam .d tavsiye ederim

Seçkin Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
vayne eğer ki tecrübeli bir oyuncu ise vayne scriptin en iyi herosu bana göre tabi

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
3 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
oynanır farma odaklan vayne zaten late de güçlenen bi hero sonra durmaz

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Ben deneyimliyim sana tavsiye vereyim. Vayne oynanır fakat ayar çekmen lazım adamların içine olur olmadık yerde Q atar yoksa. Cha Config kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim. Cha Config'de zaten Vayne bir miktar ayarlı onun dışında sc Tristana fena değil ama tavsiye etmiyorum çünkü en ufak bir skill shot için W atabiliyor geriye veya tuhaf bir yere ve bunu kapatmanın yolu yok ( en azından ben bayağı baktım ama bulamadım ). ADC tavsiyesi istiyorsan liste vereyim - 'Vayne, Twitch, Sivir, Kalista, Draven ( tartışmalı ),Aphelios, Ashe, Jinx, Jhin, Kog'Maw, Samira ve son olarak Xayah.' bunlar benim onayladığım ADC'ler onun dışındakilere de şöyle bir açıklama yapayım luci çok hızlı kombo atıyor fakat beni tatmin etmedi Triss olur olmadık yere W atıyor daha önceden bahsettiğim üzere Kai'Sa denemedim daha yorum yok Senna denemedim daha yorum yok Caitlyn fena değil fakat meta gereği önermiyorum Ezreal fena değil ama diğer seçenekler daha iyi MF oynanır ama nedense önerdiğim Hero'lara eklemiyorum beni tam tatmin etmedi ( bu arada oynamak istiyorsan oyna güzel çalışıyor ) Varus deneme şansım olmadı yorum yok son olarak zeri tavsiye etmiyorum çünkü Sc'ye eklenmedi istersen deneyebilirsin çar çıldırıyor dağa taşa sıkıyor.

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
normal configdede vayne yi rahat oynuyorum e atmıyo sadece onuda kendim hallediyorum kolay yani vayne sc

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
twitch ile cok daha rahat olur ama vayne de fena olmaz sonucta dodgeliyorsun çoğu skill'i

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
vayne i pek beceremedim ama zamanla alışıyorsun. Şu karakter yada bu karakter diye bir ayrım yok aslında. En iyi bildiğin karakterler daha güzel oluyor

Az önce lucian oynadım lpborn de çok agresif
Aramda oynadım ama fena agresif ve baskın.
Vadide oynanırsa nasıl olur bilemiyorum

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
benim sc de main charlar vayne ve irelia pozisyon alabilirsen en iyi en uyumlu oldugunu düşündügüm adc vayne dir

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
vayne yerine kalista tercih ederim ben ya da xarath ama vayne de op late game de

𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
arkadaşım script ile tristana oynuyordu, vayne oynamasını söylediğimde kanka vayne oynanmaz dedi. Sizce solo vayne oynanır mı sc ile? teşekkürler.
Vayne bilgisi olan biri SC ile kendi ayarlamalarını yapıp çok iyi işler çıkarabilir tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...