LPRebron sc ile lig kasmak mümkün mü ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
kasmak mümkün fakat ban yemeden değil knk :D ban her türlü atıcak fixlenince ona göre yeni hesapta kas kasıcaksan ligini

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
dikkatli olur ve kullanılırsa bence evet fakat mesela 2 gün sc li attıysan bir gün sc siz oynamalısın

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Jinx gibi kogmaw gibi ütopik kite yapabilen ve doc atabilen oynayışını millete yutturursan ban yemessin ama eşşeğin biri çıkar report tuşua basar ve script yazarsa bunu bir kaç kişi daha yaparsa ban yersin lig kasarsın ama ban olur olmaz diye bişey yok belkide olmaz şans

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Şuana kadar ban yemedim 3-4 haftadır oynuyorum. Gine de güvenlik önemli yan hesap acıp kasmanı öneririm.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
dostum kasmayı denedim yan hesabımdan ama max 1 hafta sonra ban attı biraz imaknsız gibi
Post automatically merged:

ama gene de şans işi bazı şeyleri var onlara takılmazsın şanslıysan geçersin 1 hafta değil de 2 . hafta ban yersin 2 hafta kasabilirsin xd

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
dostum kasmayı denedim yan hesabımdan ama max 1 hafta sonra ban attı biraz imaknsız gibi
Post automatically merged:

ama gene de şans işi bazı şeyleri var onlara takılmazsın şanslıysan geçersin 1 hafta değil de 2 . hafta ban yersin 2 hafta kasabilirsin xd
lb yi kullanamiyorsun bile knk nasil bir salamasyon knk bu

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
evet mümkün ama evadeyi yüksek ligte kapamalısın

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
ban yedirmiyor bu arada salamaa ziya
+ayni ip ile 2 hesap acilmaz diye biliyorum
sana yedirmemiş olabilir dostum ama yediğim için söylüyorum aynı ip ile açılmaz diye bir kural varmı yokmu bilmiyorum ama aynı evde oldugumuzdan dolayı hileleri ve siteyi kullanamamam çok saçma abimden gördüm kullanmak istiyorum kendi hesabımı açtım ortak kullanılan bir hesap değil başka bir şey değil alakasız bir konuya değindin 2. olarak admin çağırabilirsin istersen bende bilgilenmiş olurum

Ben Değilsin Benim Gibisin
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
dikkatli olur ve kullanılırsa bence evet fakat mesela 2 gün sc li attıysan bir gün sc siz oynamalısın
öyle bişey yok detected olduğu an banı atar 2 gun oyna 1 gun oynama diye bi durum yok yani ortada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...