Onaylı Üye
Ban yemeden main hesapta lig kasmak mümkün mü sizce
Mantıklı geldi banadadikkatli olur ve kullanılırsa bence evet fakat mesela 2 gün sc li attıysan bir gün sc siz oynamalısın
Ban yemeden lig kasman zor mainde . Çok şanslıysan ve exploit , evade i cok belli etmessen banı daha geç yersinBan yemeden main hesapta lig kasmak mümkün mü sizce
az sala 3 ay sc ile oynadim bir seycik olmadidikkatli olur ve kullanılırsa bence evet fakat mesela 2 gün sc li attıysan bir gün sc siz oynamalısın
lpreborn ile dimi ?az sala 3 ay sc ile oynadim bir seycik olmadi
Elbet ban atıyor yaniBan yemeden lig kasman zor mainde . Çok şanslıysan ve exploit , evade i cok belli etmessen banı daha geç yersin
Main hesapta mı oynadın illa ban atıyor diyenler varaz sala 3 ay sc ile oynadim bir seycik olmadi
çok küçük bir şans ama harbiden çok küçük benim 3 hesapta açtım ve 2si banlandı windsharptan bahsediyor birde arkadaşElbet ban atıyor yani
Post automatically merged:
Main hesapta mı oynadın illa ban atıyor diyenler var
sayilir windsharp twich ile 254 cu olmustumlpreborn ile dimi ?
-Sieg Heil 14/88
lb yi kullanamiyorsun bile knk nasil bir salamasyon knk budostum kasmayı denedim yan hesabımdan ama max 1 hafta sonra ban attı biraz imaknsız gibi
Post automatically merged:
ama gene de şans işi bazı şeyleri var onlara takılmazsın şanslıysan geçersin 1 hafta değil de 2 . hafta ban yersin 2 hafta kasabilirsin xd
dostum içeri oda da abim kullanıyor 1 hafta oynadım kendi hesabımda burdan kullanmama gerek varmılb yi kullanamiyorsun bile knk nasil bir salamasyon knk bu
ban yedirmiyor bu arada salamaa ziyadostum içeri oda da abim kullanıyor 1 hafta oynadım kendi hesabımda burdan kullanmama gerek varmı
sana yedirmemiş olabilir dostum ama yediğim için söylüyorum aynı ip ile açılmaz diye bir kural varmı yokmu bilmiyorum ama aynı evde oldugumuzdan dolayı hileleri ve siteyi kullanamamam çok saçma abimden gördüm kullanmak istiyorum kendi hesabımı açtım ortak kullanılan bir hesap değil başka bir şey değil alakasız bir konuya değindin 2. olarak admin çağırabilirsin istersen bende bilgilenmiş olurumban yedirmiyor bu arada salamaa ziya
+ayni ip ile 2 hesap acilmaz diye biliyorum
öyle bişey yok detected olduğu an banı atar 2 gun oyna 1 gun oynama diye bi durum yok yani ortadadikkatli olur ve kullanılırsa bence evet fakat mesela 2 gün sc li attıysan bir gün sc siz oynamalısın