Üye
Selamlar, Önerin için teşekkür ederim, daha oraya kadar bilmiyorum fakat yaş ilerledikçe ilgim, dahada artıcaktır diye düşünüyorum anlama kapasitesi vs. tabi ki direk Galeri vs. açmayacağım ilk başta güzel bir araştırma sonucu vs. yapacağım babamın yanımda olacağını düşünüyorum, bu konuda biraz birikim derken ne kadarlık bir birikimden sonra girebilirim, bu işlere Günlük 30 TL alıyorum, aklımda bu 30 TL'ye 30 Simit alıp 2'den satıp Kar etmek var böyle böyle devam etmek istiyorum.Dostum güzel bir hayalin var fakat bir galeri olman için limited şirket olman gerekli ki yıl içinde araba alım satım işinde sınırın olmasın ve galeri olduktan sonrada bir de gelir vergisi var
bu bir
İkincisi piyasadaki araba değerini hasar kayıtlarını expertiz raporlarını analiz edip araç almalısın
Ne güzel büfeniz varmış işte biraz birikimini yaptıktan sonra bu tür işlere kalkış derim
Araç işine girmek istiyorsan kendin al sat işine gir galeri işine girmeden önce
Ülkeler, artık o kadar kolay almıyor. Fakat olabilir ama dil sıkıntısı çeker yüksek ihtimalle sonuçta bir dil öğrenmek o kadar kolay değil, oranın uslubu vs. ama imkansız diye birşey yoktur.Türkiye'de değil, farklı bir ülkede şansını denemeni tavsiye ederim.
Hiçbirşey, imkansız değildir. hocam umarım hayallerine ulaşırsın Bugatti Chiron, mu? Başka bir araba mı? ev mi? Cidden pahalı mı? Evet pahalı zor birşey bunlara sahip olmak, önemli olan ne istediğini bilmek ve sınırlarını zorlamak, cidden kendine inanıyorsan neden olmasın ki? sonuçta kimse annesinin karnından milyarder çıkmıyor.Benimde 3D olan herşeye ilgim var birşeyin 3D olması yetergelecekte kendimi biraz daha geliştirince p2w olmayan sadece kostüm ve skinlerin olacağı bir oyun yapmayı düşünüyorum ve bu oyunda parası olmayan kardeşlerim için skin changeri engellememeyi düşünüyorum gibi hayallerim var mesela öyle bir oyun olacakki insanların hile yapmasına gerek kalmayacak vs vs başaracağımada inanıyorum öyle anlatmak istedim
yanlış kişiye yanıt verdiniz hocam benim istediğim şey için üst düzey yatırım gerekmiyor sadece unity blender ve biraz kodlama bilgisi gerekiyor unity ve blender bilgiside bende varHiçbirşey, imkansız değildir. hocam umarım hayallerine ulaşırsın Bugatti Chiron, mu? Başka bir araba mı? ev mi? Cidden pahalı mı? Evet pahalı zor birşey bunlara sahip olmak, önemli olan ne istediğini bilmek ve sınırlarını zorlamak, cidden kendine inanıyorsan neden olmasın ki? sonuçta kimse annesinin karnından milyarder çıkmıyor.
Hayır hocam, sadece çıtayı biraz abarttım o arabaları o evleri alanlarda insan sunucu dediğin zor birşeyde olsa neden olmasın?yanlış kişiye yanıt verdiniz hocam benim istediğim şey için üst düzey yatırım gerekmiyor sadece unity blender ve biraz kodlama bilgisi gerekiyor unity ve blender bilgiside bende varsadece serverler için para lazım oda abartı birşey değil
Teşekkürler, abi birde ben C Sınıfı araçlar'la başlamak istiyorum genelde golf vs. olmasada Opel Astra vs. sonrasında hayalim birazdaha çıtayı yükseltip daha lüks araçlara geçmek Land lover eski modelleri mercedes gibisinden C sınıfı için ne kadar bir sermaye gerekiyor veya bir universite öğrencisini zorlamayacak kadar bir sermaye miktarı belirtirsen sevinirim. Ve birde galericiliğin yolu açık mı? cidden insanı hayallerine kavuşturuyor mu?ben araba alıp satıyorum sürekli kardeşim ilk olrak palio toyota corolla 1998-2000 model arası başla alım atımları çok hızlı şuanda ileride senin için birçok tecrübe olucak büfenizde varmış hayaline giden yolda ilk adımların bunlar olsun diyorsanki araba alıcak paramız yok letgodan sürekli al sat yapmaya çalış ticarette iyi bir şekilde ilerlemeni sağlayacaktı
Dostum ilk bu şekilde arac işine girmeden önce ilk önce kendine bir deneyim vermelisin dostumTeşekkürler, abi birde ben C Sınıfı araçlar'la başlamak istiyorum genelde golf vs. olmasada Opel Astra vs. sonrasında hayalim birazdaha çıtayı yükseltip daha lüks araçlara geçmek Land lover eski modelleri mercedes gibisinden C sınıfı için ne kadar bir sermaye gerekiyor veya bir universite öğrencisini zorlamayacak kadar bir sermaye miktarı belirtirsen sevinirim. Ve birde galericiliğin yolu açık mı? cidden insanı hayallerine kavuşturuyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?