Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yorumlara baktığımda çoğu kişi yorum kasmak için yorum yaptığını görüyorum kimsenin bildiğini sanmıyorum şu yazılanlardan "problemli diye duydum" "problemli güvenme" burada güven veya güvenme demeyeceğim almadan bilemezsin ayrıca buraya sorman hata çünkü "lust spoofer" adında ki spoofer'ı öyle herkesin de bildiğinden emin bile değilim şunu demek istiyorum bu forumun yüzdelik çoğunluğu mesaj kasmak için yorum yaptığı için sağlıklı ve doyurucu bir geri dönüş alamazsın benim sana tavsiyem onların discord'larına gir müşterisi olan "customer" perm'li olan insanlara sorman lazım ve ayrıca "ref" kısmına bakabilirsin geri dönüş kanallarına ticket aç bi konuş içine yatmazsa müşterilerine sor dediğim gibi almak zorunda değilsin araştır iyice içine yatarsa al olumlu bir cevap alırsan umarım yardımcı olmuştur bu yorumum sana