LUST spoofer güvenilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Merhaba lust spoofer almayı düşünüyorum güvenilir mi bi bilgisi olan var mı

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kullanan bir arkadaşım vardı destek sistemleri çok kötüymüş bi eleman var dolandırıp kaçıyormuş

Banlı Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
sahibi yabancı diye biliyorum edgey ama müşteri geçmişine bakınca forumlarda çoğu kesimin güvenilir olarak söylediğini okudum

birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
bence güvenme usta biraz problemli acıkcası.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Spoofer ticaretleri çok fena scam içeriyor, doğru arastırma ıle bulabılırsın ama ne zamana kadar tutar bılemem

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
kullanan yakınım yok ama müşterilerinin geri dönüşü çogunlukla olumlu adam kendine bot yorum atmıyorsa evet güvenilir..

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
problemli diye duydum

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Yorumlara baktığımda çoğu kişi yorum kasmak için yorum yaptığını görüyorum kimsenin bildiğini sanmıyorum şu yazılanlardan "problemli diye duydum" "problemli güvenme" burada güven veya güvenme demeyeceğim almadan bilemezsin ayrıca buraya sorman hata çünkü "lust spoofer" adında ki spoofer'ı öyle herkesin de bildiğinden emin bile değilim şunu demek istiyorum bu forumun yüzdelik çoğunluğu mesaj kasmak için yorum yaptığı için sağlıklı ve doyurucu bir geri dönüş alamazsın benim sana tavsiyem onların discord'larına gir müşterisi olan "customer" perm'li olan insanlara sorman lazım ve ayrıca "ref" kısmına bakabilirsin geri dönüş kanallarına ticket aç bi konuş içine yatmazsa müşterilerine sor dediğim gibi almak zorunda değilsin araştır iyice içine yatarsa al olumlu bir cevap alırsan umarım yardımcı olmuştur bu yorumum sana

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dostum açıkcası ismini duymadım çevremde de yok ama biraz araştırdım çok da güvenilir durmuyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
pek güvenli değil bence kullanan veya satan bir tanıdığın varsa ondan almak daha sağlıklı olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...