lütfen yardım edin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Ayrıntılar kısmından arka plandaki çalışan uygulamaları kapatıp öyle deneyebilirsin görev yöneticisinden

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Alt komşun falan İnternet şifreni kırmış olmasın belki video falan izleyerek onlar artıyordur

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
modemi sıfırla modeme farklı birileri girmiş ve indirme yapıyor olabilir

hEKLenDinEvlat
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Oyunu halen indiriyorsa ! ping olması normal.
Ama indirme çoktan bittiyse ve sonrasında ping sorunu çıktıysa ya tesadüftür(internet firmasından kaynaklanır) ya da bir şey internetini sömürüyordur. Görev yöneticisinden ağ'ı sömüren şeyi görebilirsin. Tabii eğer varsa...

Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Evet Gta5' i indirdiğin için pingin yükselmiş olabilir ancak onlinenin servırlarında ciddi oranda sıkıntılar var. Benim pingim 20-30 olmasına rağmen arabaya binerken donma, garaja giderken takılma ve hatta oyundan attığı oldu. Buda serverlere tahminin üstünde yüklenişinden kaynaklanmasındandır. Sorun global.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
csgoda normalde pingim 40 ms 50 -65 ms civarı alıyodum gta 5 indirdim ve ondan sonra pingim 70-300 civarı fln oldu bu gta 5 indirdiğim için internetim yavaşlamış olabilrimi yani oyun indirdiğim için internetim yavaşlamış olduğu için oyunda fazla ping alıyo olabilrimiyim? boş yorum yapanlar ve bilgisi olmayanlar yazmasın tek tek rapor edilicektir
Birisi sen farkından olmadan wifi kullanıyor olabilir , Torrent vb. programı kullanıyorsan açık kalmış olabilir ama GTA indirmen senin internet hızın düşürmez.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Sunucular'dan dolayı olabilir yani ülke durumu

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
cs go oynarken arkaplandan gta 5 gorevı sonlandr yap arka planda hala calısıor gozıkıp ınternet cekbılır gorev yonetıcısınden ypabılırısn krdsm

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
görev yöneticisinden boş uygulamaları sonlandır

Üye
6 HİZMET YILI
görev yöneticisindeki boş boş şeyleri sonlandırıp %temp%% deki şeyleri silebilirsin

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
csgoda normalde pingim 40 ms 50 -65 ms civarı alıyodum gta 5 indirdim ve ondan sonra pingim 70-300 civarı fln oldu bu gta 5 indirdiğim için internetim yavaşlamış olabilrimi yani oyun indirdiğim için internetim yavaşlamış olduğu için oyunda fazla ping alıyo olabilrimiyim? boş yorum yapanlar ve bilgisi olmayanlar yazmasın tek tek rapor edilicektir
arkada bırsey acıktır kanka bı kontrol et bırde oyle dene bi

Uzman Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
en iyisi vpn kullan gayet güzel

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
aygıt yonetıcısınden arkaplan uygulamalarını minimuma indir internet arayuzunden wifiye tek senın baglı oldugundan emin ol hala cmd.exe den ping
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
-t ile delayını ogren hala yuksekse bence bi internet kablolarına ya da operatorune danış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...