ya kardeşim abartmayın gerçektenAlt komşun falan İnternet şifreni kırmış olmasın belki video falan izleyerek onlar artıyordur
Evet bazen bilgisayarda kendi kendine güncellemeler yapabiliyorBirinin wifi kullanıp kullanmadığını ve herhangi bir uygulamayı güncellediğini kontrol edin .. Ya da bilgisayarınız bile bazı arka plan güncellemeleri yapıyor olabilir
Birisi sen farkından olmadan wifi kullanıyor olabilir , Torrent vb. programı kullanıyorsan açık kalmış olabilir ama GTA indirmen senin internet hızın düşürmez.csgoda normalde pingim 40 ms 50 -65 ms civarı alıyodum gta 5 indirdim ve ondan sonra pingim 70-300 civarı fln oldu bu gta 5 indirdiğim için internetim yavaşlamış olabilrimi yani oyun indirdiğim için internetim yavaşlamış olduğu için oyunda fazla ping alıyo olabilrimiyim? boş yorum yapanlar ve bilgisi olmayanlar yazmasın tek tek rapor edilicektir
arkada bırsey acıktır kanka bı kontrol et bırde oyle dene bicsgoda normalde pingim 40 ms 50 -65 ms civarı alıyodum gta 5 indirdim ve ondan sonra pingim 70-300 civarı fln oldu bu gta 5 indirdiğim için internetim yavaşlamış olabilrimi yani oyun indirdiğim için internetim yavaşlamış olduğu için oyunda fazla ping alıyo olabilrimiyim? boş yorum yapanlar ve bilgisi olmayanlar yazmasın tek tek rapor edilicektir
en iyisi vpn kullan gayet güzelcsgoda normalde pingim 40 ms 50 -65 ms civarı alıyodum gta 5 indirdim ve ondan sonra pingim 70-300 civarı fln oldu bu gta 5 indirdiğim için internetim yavaşlamış olabilrimi yani oyun indirdiğim için internetim yavaşlamış olduğu için oyunda fazla ping alıyo olabilrimiyim? boş yorum yapanlar ve bilgisi olmayanlar yazmasın tek tek rapor edilicektir