m2bob hakkında bilgi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Yıllardır kullanıyorum ve çok bilinen bir site aracılığı ile ürettiğim yangları satıyorum. Kısaca para kazanma işini özetlemek gerekirse en başta eventler geliyor. Okey, balık canavar üçlüsü gibi etkinliklerle günlük 6 hesap bazında bile 20 30won civarı para kasılabilir ki 1won 5tl ediyor. Fakat bu herzaman mümkün değil, çünkü eventler çoğu servera belli aralıklarla geliyor. Bir kaç sunucuda sürekli eventler mevcut ama orada da okey sandığı fiyatları düşük oldugundan günlük 20 30tllik bi getirisi oluyor. Onun dışında 2.en iyi yöntem ise simya botu yapmak. 2 3 adet içerisi 30 level hesap dolu hesapla 2 3 haftada 350-500won arası kasmak mümkün.

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Dostum metin2 tr'de bobla para kasmanın birçok yolu var ancak çok zor parayı saklıyacağın hesaba ayrı bir bilgisayar ve ayrı bir internetle giriş yapman gerekiyor yoksa depo hesabın dahil tüm karakterlerin ban yer ve m2boba artık metin2 sisteminde otomatik ban atılıyor pvplerde daha iyi para var ve daha kolay.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
pvp sevrerler kalıcı değil olda tr daha mantıklı geldi

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
tr de kolay ban yiyorsun artık pvp lerde kullanacaksın

Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
9 HİZMET YILI
knka m2bob bilgin yoksa ögrenmen lazım detaylı pvplerden kazanıorm bende won yapıp :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...