Mac Ban Nasıl Kaldırabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Selamın Aleyküm oynadığım bir server'de hile kullandığım için GameMaster tarafından "MAC" ban yedim giriş yapmaya çalışıyorum ama üzgünüz bilgisayarınız yasaklandı uyarısı alıyorum giriş yapamıyorum bir çözümü varmıdır yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Bilgisayara format at daha sonra mac adress changer programları ile mac adress değiştir bir sürü program var hangisi iyi hangisi kötü bilmiyorum ama format atıpta mac değiştirirsen ban kalkma ihtimali her zaman yüksek olur bazı oyunlar bilgisayara bir algoritma yerleştiriyor ve o algoritma sayesinde oyuna giriş yapamıyorsun bunun gibi bir şeyler olabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
youtubeye growtopia ban kaldırma yaz orda sana Technitium MAC Address Changer şu propgramı indiricek bunu indir ama sakın başka bişi yapma sadece o propgramda olan şeyleri yap

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
youtubeye growtopia ban kaldırma yaz orda sana Technitium MAC Address Changer şu propgramı indiricek bunu indir ama sakın başka bişi yapma sadece o propgramda olan şeyleri yap
reis %100 sonuç veriyormu bide onu yazınca bir çok video çıkıyor kanal ismi verirmisin teşekkür ederim şimdiden.
Post automatically merged:

Bilgisayara format at daha sonra mac adress changer programları ile mac adress değiştir bir sürü program var hangisi iyi hangisi kötü bilmiyorum ama format atıpta mac değiştirirsen ban kalkma ihtimali her zaman yüksek olur bazı oyunlar bilgisayara bir algoritma yerleştiriyor ve o algoritma sayesinde oyuna giriş yapamıyorsun bunun gibi bir şeyler olabilir.
reis zaten format atınca giriş yapılıyor ama formatsız çözüm varmı onu öğrenmek istiyorum

♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
tmac ile mac adresini değiştirerek mac banı açabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
reis %100 sonuç veriyormu bide onu yazınca bir çok video çıkıyor kanal ismi verirmisin teşekkür ederim şimdiden.

Erkan Ateş

ama sadece tmac ile ilgili olanı yap diğerleriniyapma

Üye
7 HİZMET YILI
sanırım irispanel bir server oynamışsın bunu geçmek çok basit
hard disk changer serial number indir (kullanımını youtube'dan öğrenebilirsin)
bilgisayarın adını değiştir
daha sonra bilgisayarını yeniden başlat sorunun çözülecektir.

sana atılan ban vac değil hwid bandır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...