Macbook Öneri Ve Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Macbooklarda ssd yükseltme yapılabiliyor mu , bunu aldım bu performans olarak nasıldır ?

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Benden ziyade kız arkadaşıma aldık tutturdu bunu alalım diye

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Kendim de attığın modeli kullanıyorum. Öncelikle silikona gömülü anakart kullandığı için; hayır, ssd yükseltmesi yapamazsın. Ancak iCloud+ üyeliği çok cazip, ayda 14 lira gibi bir rakam ödeyip 50GB, 50 küsür tl ödeyerek 200GB ek alan alabiliyorsun yanılmıyorsam. Oyun falan oynatmaz çünkü grafik birimi yok, ancak işlemci gerektiren işlemlerin tamamını hakkıyla yapar. Ben kod yazmak için kullanıyorum genel olarak, herhangi bir sorun yaşamadım bu zamana kadar. Video montajlar, grafik alanında çalışmalar ve AutoCAD vb. programları sorunsuz kullanırsınız.

Kalemle öğrenmediklerini öğretirler silahla
Uzman Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
macbook lar gereksiz pahalı ssd yükseltme yapabilirsin ama sadece iphone yapar yoksa garanti kapsamı dışına çıkar bi vidasını bile deişmezler onun yerine daha iyi şeyler alabilirsin bence macbook olması şartmı

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Mühendislik öğrencileri açısından tercih edilmeyecek bir laptop . Çeşitli yollar ile mühendislik uygulamalarını kullanabilirsin ama uğraştırıcı neticede. Bunun dışında işine fazlasıyla yarar . Son zamanlarda edit işlerim için mac arayışına girdim . Halihazırda windows işletim sistemli laptop kullanıyorum .

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
hayır, ram ve ssd yükseltmesi yapamazsın. ben grafikerim onun için kullanıyorum işlerimi görüyor gayet.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
en pahalısına gerek yok kral m2 işlemcili modeller gayet yeterli yapacağın işe göre

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
render konusunda macbooklardan daha iyisi yok bence

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
İstiyorsan icloud u yükseltebilirsin fiyatlarını araştır kanka telefondan silsen bile icloud üzerinden yine de gözüküyor istediğin zamanda tek tıkla indirebiliyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
m2 işlemciili olanlardan biri akar knk

Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
ssd yükseltme yapabilirsin evet yüklperformans olarak iyi senin ne için kullanacağına bağlı mesela bendede aynısı var müzik ve video rander için kullanıyorum yetiyor bana

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
macbook lar gereksiz pahalı ssd yükseltme yapabilirsin ama sadece iphone yapar yoksa garanti kapsamı dışına çıkar bi vidasını bile deişmezler onun yerine daha iyi şeyler alabilirsin bence macbook olması şartmı

sürücüleri bana indirtti şimdi geri kalan iki sürücüyüde indirip deneyeceğim

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
aldıysan hayırlı olsun uzun soluklu oluyor genellikle apple ürünleri güle güle kullan eğer depolama yetmez ise en kötü icloud alırsın işini çözer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...