Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kendim de attığın modeli kullanıyorum. Öncelikle silikona gömülü anakart kullandığı için; hayır, ssd yükseltmesi yapamazsın. Ancak iCloud+ üyeliği çok cazip, ayda 14 lira gibi bir rakam ödeyip 50GB, 50 küsür tl ödeyerek 200GB ek alan alabiliyorsun yanılmıyorsam. Oyun falan oynatmaz çünkü grafik birimi yok, ancak işlemci gerektiren işlemlerin tamamını hakkıyla yapar. Ben kod yazmak için kullanıyorum genel olarak, herhangi bir sorun yaşamadım bu zamana kadar. Video montajlar, grafik alanında çalışmalar ve AutoCAD vb. programları sorunsuz kullanırsınız.
macbook lar gereksiz pahalı ssd yükseltme yapabilirsin ama sadece iphone yapar yoksa garanti kapsamı dışına çıkar bi vidasını bile deişmezler onun yerine daha iyi şeyler alabilirsin bence macbook olması şartmı
Mühendislik öğrencileri açısından tercih edilmeyecek bir laptop . Çeşitli yollar ile mühendislik uygulamalarını kullanabilirsin ama uğraştırıcı neticede. Bunun dışında işine fazlasıyla yarar . Son zamanlarda edit işlerim için mac arayışına girdim . Halihazırda windows işletim sistemli laptop kullanıyorum .
İstiyorsan icloud u yükseltebilirsin fiyatlarını araştır kanka telefondan silsen bile icloud üzerinden yine de gözüküyor istediğin zamanda tek tıkla indirebiliyorsun
ssd yükseltme yapabilirsin evet yüklperformans olarak iyi senin ne için kullanacağına bağlı mesela bendede aynısı var müzik ve video rander için kullanıyorum yetiyor bana
macbook lar gereksiz pahalı ssd yükseltme yapabilirsin ama sadece iphone yapar yoksa garanti kapsamı dışına çıkar bi vidasını bile deişmezler onun yerine daha iyi şeyler alabilirsin bence macbook olması şartmı
sürücüleri bana indirtti şimdi geri kalan iki sürücüyüde indirip deneyeceğim