Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Merhaba bu konuda script kullanan arkadaşların main hesaplarını ban yemekten nasıl koruyabileceğini anlatıcam. Mevzu aslında çok basit. Bilgisayarında 2 Disk sürücüsü olur eğer yok ise internetten "Disk Bölme" yi öğrenip bir adet daha disk oluşturabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 35408
Ben C ve E kısımlarını kullanıyorum. Hem C Sürücüsünde hem de E Sürücüsünde League Of Legends yüklü. Bildiğiniz gibi oyunun Anti-Cheat sistemi yükelenme ekranında %40'larda devreye girip oyunun yüklü olduğu dizindeki klasörlerin tamamını tarıyor. Scripti C sürücüsüne yüklediği Lol'ü açtığım zaman kullanıyorum ve C sürücüsüne yüklediğim lolde ASLA VE KESİNLİKLE MAIN HESABIMA Giriş yapmıyorum. Sadece E sürücüsünden main hesabıma giriyorum. Bu sayede main hesabınızı ban yemekten koruyabilirsiniz. İyi forumlar :)
(Bir teşekkürü çok görmezseniz <3)
teşekkürler yararlı bilgi

⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bence arkadaşlar en mantıklısı ve kolayı normal clıenten gırın hıleyı hangı hesapdan actıysan o ban yer dıye tahmın edııyorum yoksa arkdasların dedıgı gıbı cafede bır pc dekı hesap ban yedı dıye sonrasında acılan dıger hesaplar ban yıcek dıye bır sey olmaza dıye tahmın edıyorum yoksa cok sacma olur

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
bence arkadaşlar en mantıklısı ve kolayı normal clıenten gırın hıleyı hangı hesapdan actıysan o ban yer dıye tahmın edııyorum yoksa arkdasların dedıgı gıbı cafede bır pc dekı hesap ban yedı dıye sonrasında acılan dıger hesaplar ban yıcek dıye bır sey olmaza dıye tahmın edıyorum yoksa cok sacma olur
aynen dostumda konu gereksiz hala deniyecem diyenler olmuş açtiğin hesap yer ban açmadiğin yemez anlayin şunu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...