✓ Prime Member
Seçkin Üye
teşekkür ederim sizlerden de bekliyoruz karantina günlerindeÇok başarılılar tebrik ederim.
Bakalım ben de paylaşırım belki yaptıklarımdan bişeeyler. Bu zamanlarda insanın hobisi olması çok iyi zaman geçirtiyor en azından.teşekkür ederim sizlerden de bekliyoruz karantina günlerinde
sabırsızlıkla bekliyor olacagım.Bakalım ben de paylaşırım belki yaptıklarımdan bişeeyler. Bu zamanlarda insanın hobisi olması çok iyi zaman geçirtiyor en azından.
Pek boş zamanım olmuyor ama haftasonları zaman ayirabilirim. Peki bu parçaları nereden tedarik edebiliyoruz?Tamamen sabır istiyor ve boş vakit bu ikisi varsa yaparsın neden yapamayacaksın ki zaten talimatlar var onları uygulasan yeter
internet üzerinden tedarik ede biliyorsun paket halinde maketler var hangisini istersen ala bilirsin. Birde izmirde 2 market var hoby üzerine ben genelde gidip oradan alıyorumPek boş zamanım olmuyor ama haftasonları zaman ayirabilirim. Peki bu parçaları nereden tedarik edebiliyoruz?
Elbette yapılır sorun degil ama mevzu burada sizin bir şeyler yapıp eser ortaya koymanız istedigin bir model varsa gönder bakayım maket üzerine alım yapıp yapalım sorun olmazAbi bana ucak yapabilirmisin
Eline saglık kolay gelsin reis
Cam sanatı çok farklı ve ustalık gerektiyor hiç denemedim açıkcası denemeden de olur yada olmaz diyememBaya Güzel Olmuş Dahada Geliştirebilirsin Camda Gemiler Gibi
Teşekkür ederim darısı sizine başınızagerçekten güzel olmuş elıne sağlık kardeşim
aman aman alet edevat gerekmiyor 3--4 çeşit alet yeterli gerisi zamanla alınıyor zatenalet edavat lazım işte bole uraşmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?