Maket GemicikleR :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
a high functioning sociopath
Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Valla helal olsun abi el becerinize hayran kaldım:) Çok güzel maketler, paylaşım için teşekkürler <3

Hüseyin SARIKAYA
Seçkin Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
Valla helal olsun abi el becerinize hayran kaldım:) Çok güzel maketler, paylaşım için teşekkürler <3
saol abi sizlerinde hoby lerini görmek isterim. Hatta izmirde olan varsa beraber bir makete başlamak isterm.

a high functioning sociopath
Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
saol abi sizlerinde hoby lerini görmek isterim. Hatta izmirde olan varsa beraber bir makete başlamak isterm.
Ayıpsın abi ben de izmirdeyim müsait bi zamanda denk gelelim bi çay içelim hemde banada öğretirsin yapmayı belki :)

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Açıkçası karantina, beyni doğaldan bu şeylere, iyi işlere götürür, bu yüzden doğalın her zaman geri döndüğünü ve böyle olması gerektiğini söylemekten zevk duyuyorum.

Hüseyin SARIKAYA
Seçkin Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
Ayıpsın abi ben de izmirdeyim müsait bi zamanda denk gelelim bi çay içelim hemde banada öğretirsin yapmayı belki :)
estafurullah ögretecek ne var ki sadece sabır olsun gerisi kolay Bayraklıdayım ben ne zaman istersen buluşuruz
Post automatically merged:

Açıkçası karantina, beyni doğaldan bu şeylere, iyi işlere götürür, bu yüzden doğalın her zaman geri döndüğünü ve böyle olması gerektiğini söylemekten zevk duyuyorum.
kusura bakma ama anlamadım yazdıgından hiç bişi ?

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Keep it up my brother your doing great. Hope you and your family in good health

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
reis ellerine emeğine sağlık baya iyi olmuş efso ötesi yani öyle diyeyim sana .d

♡ムマ♡
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
great work
Post automatically merged:

great work

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
sabır ve el becerisi lazım :) puzzle yaparken daral geliyor bu maket işine başlasam herhalde camdan atarım maketi filan. lego technicler güzel ama çok pahalı meletler...

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Mükemmel duruyor. Bu tarz şeyleri sevenler bu aralar malzeme bulmakta sorun yaşayabilir. En kolayından origamiye yönelebilirler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...