Münakaşanın temelinde birisinin cahilliği yatar
Süper Üye
Şimdiden teşekkürler. Benim önerim solo leveling bu arada.
aynen ben yazacaktım arkadas yazmıs . bunu dene hocamDeath Note güzeldir hocam deneyin derim.
Manga die biliyor çoğu kişi bende genel olarak istedim solo-leveling dememin nedenide bu webtoon desen kimse onermezdi bencesolo leveling manga değil webtoon ayrıca manga önerisi konusunda ise kesinlikle vagabond ve overlord okumanızı öneririm
Okudum animesini bile izledimaynen ben yazacaktım arkadas yazmıs . bunu dene hocam
İzledimDarling the franxx izle güzel animedir.
izledim
one piece hariç izledimOne Piece, Berserk, Fullmetal Alchemist, Hunter x Hunter
one piece i de öneririm onu izlemek istemezsen cowboy bebopa göz atabilirsinİzledim
izledim
one piece hariç izledim
Eski yapımları izleyemiyorum pekone piece i de öneririm onu izlemek istemezsen cowboy bebopa göz atabilirsin
önyargıyla yaklaşma bence gerçekten kalitelidir bunlarEski yapımları izleyemiyorum pek
Gözüme güzel gelmeyince izleyemiyorum mesala zorla izlediğim seri olan naruto çizimleri rahatsız ediyorönyargıyla yaklaşma bence gerçekten kalitelidir bunlar
hmm anladım sevdiğin çizim tarzı demon slayer animesindeki gibi sanırım?Gözüme güzel gelmeyince izleyemiyorum mesala zorla izlediğim seri olan naruto çizimleri rahatsız ediyor