- Konuyu başlatan
Münakaşanın temelinde birisinin cahilliği yatar
Süper Üye
Aa aynen nasıl bildinhmm anladım sevdiğin çizim tarzı demon slayer animesindeki gibi sanırım?
Aa aynen nasıl bildinhmm anladım sevdiğin çizim tarzı demon slayer animesindeki gibi sanırım?
eski çizim sevmiyosun ya xd kendin dedin, demon slayerin çizimleri de müthiş bu arada. Benim için çizim pek önemli değil ya olaylara karkater derinliğine bakıyom benAa aynen nasıl bildin![]()
Bende bakıyorum ama çizim büyük etken mesela sola leveling çizimi için bile okunureski çizim sevmiyosun ya xd kendin dedin, demon slayerin çizimleri de müthiş bu arada. Benim için çizim pek önemli değil ya olaylara karkater derinliğine bakıyom ben
sırf o yüzden okumuştum solo levelingiBende bakıyorum ama çizim büyük etken mesela sola leveling çizimi için bile okunur![]()
Solo leveling oku başkasına bakmadan net seversin uzun seri istersende mortial peak var.Çok eskiden birkaç tane okumuştum yarın bir gün yeni bir seriye başlarım diyip erteledim şimdi önerebileceğiniz bir şey varsa sevinirim.
Sipariş verdim hadi bakalımSolo leveling oku başkasına bakmadan net seversin uzun seri istersende mortial peak var.