kanka iyi oldugum konular var egerkı konular asırı beni zorlayacak değilse yaparımsarı sitede ilanlara bakabilirsin
tanıdıgım öğretmen arkdaşlarım var istersen yardımcı olabilirimGenel yetenek derken konular ne belli mi
Matematik sadeceGenel yetenek derken konular ne belli mi
Matematik ama sorular o kadar zor degil 40 soru olucak genel yetenek diyorlar ama bakmadim sorularasınav konusu hakkında bilgi verirsen yardımcı olabilirim.
40 tane matematik sorusu olucak. Ama sorular o kadar da zor degil 50 dakkada yapilmasi lazimtanıdıgım öğretmen arkdaşlarım var istersen yardımcı olabilirim
konu matematik hep 40 soru yani zor degiller cokta bakamdim sorulari 50 dakkada yapabilecek biri lazim yani oderece kolay 40 soru 50 dakkada yapilcak duzeydekanka iyi oldugum konular var egerkı konular asırı beni zorlayacak değilse yaparım
o bu sorulari seviyeye geldimiBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapböyle bişe var bak![]()
Tesekkurler cevabiniz içinSınav konusu hakkın internet üzerinden piratik çözümlü işlemlerden faydalana bilirsin
zor sorular degil sadece 40 soru var ve matematik sorulari ve yapmasina gore bir hediye tarzi birsey verilecektir. yardimci olucak kisiler ariyorumücret ne kadar
çokkkk zor beeeee burda matematik bilen az insan vardırrrrrsınav konusu hakkında bilgi verirsen yardımcı olabilirim.