knk konu ile ilgili örnek cözmen bile yeter baktın bir yapamadın sordun ogrendın 2 yapamadın sordun ogrendın 3. de ister istemez he böyleydi dıyorsun demem o kı biraz caba gostermen gerek bırak 10-15 ı fule yakın bu sekılde yapılıyor zaten aynı soruyu defalarca yanlıs yapıp dogrusunu ogrenınceSelam arkadaşlar yks ye gireceğim sözel derslerim iyi olmasına rağmen matematiğim çok kötü denemelerde 2-3 net yapıyorum.
Çok fazla bir hedefim yok ama 10-15 arası bir net istiyorum ne yapmam gerekiyor lütfen detaylı tavsiyeler verir misiniz?
Temelim berbat sayılmaz zaten soru tiplerinden kaybediyorum özellikle bir konuyu çalıştığımdan sonra soru çözümü yaparken ki gelen farklı soru tipleri beni öldürüyor
Hangi konudasın şu an matematikteSelam arkadaşlar yks ye gireceğim sözel derslerim iyi olmasına rağmen matematiğim çok kötü denemelerde 2-3 net yapıyorum.
Çok fazla bir hedefim yok ama 10-15 arası bir net istiyorum ne yapmam gerekiyor lütfen detaylı tavsiyeler verir misiniz?
Temelim berbat sayılmaz zaten soru tiplerinden kaybediyorum özellikle bir konuyu çalıştığımdan sonra soru çözümü yaparken ki gelen farklı soru tipleri beni öldürüyor
temel kavram üslü sayılar kümeleri bitirdim problemlere giriş yaptım ama problemler hiç olmuyor anlamıyorum ne yapacağımı bilmiyorumHangi konudasın şu an matematikte
knk ben hiç yapamıyorumSelam arkadaşlar yks ye gireceğim sözel derslerim iyi olmasına rağmen matematiğim çok kötü denemelerde 2-3 net yapıyorum.
10 15 net zor değil biraz daha asıl ben normal de sözele girecektim konular sınava 2 hafta bitti 2 hafta matamatik çalışarak 19 net yapmıştım.Selam arkadaşlar yks ye gireceğim sözel derslerim iyi olmasına rağmen matematiğim çok kötü denemelerde 2-3 net yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?