Onaylı Üye
bence matı daha az çalışıp odağını ingilizceye ver
Problemler ile uraşma. Sadece temel kavramlar ve çok basit geometri halldersen 10 net gelir.Selam arkadaşlar yks ye gireceğim sözel derslerim iyi olmasına rağmen matematiğim çok kötü denemelerde 2-3 net yapıyorum.
Çok fazla bir hedefim yok ama 10-15 arası bir net istiyorum ne yapmam gerekiyor lütfen detaylı tavsiyeler verir misiniz?
Temelim berbat sayılmaz zaten soru tiplerinden kaybediyorum özellikle bir konuyu çalıştığımdan sonra soru çözümü yaparken ki gelen farklı soru tipleri beni öldürüyor![]()
hocalardan test iste veya test çıktıları al deneme çöz hata çıktığı zaman o konuya ağırlık çalışSelam arkadaşlar yks ye gireceğim sözel derslerim iyi olmasına rağmen matematiğim çok kötü denemelerde 2-3 net yapıyorum.
Çok fazla bir hedefim yok ama 10-15 arası bir net istiyorum ne yapmam gerekiyor lütfen detaylı tavsiyeler verir misiniz?
Temelim berbat sayılmaz zaten soru tiplerinden kaybediyorum özellikle bir konuyu çalıştığımdan sonra soru çözümü yaparken ki gelen farklı soru tipleri beni öldürüyor![]()