aram girip hemen hızlı hızlı bitirebilirsin oyunuBenim hızlı mavi öz kasmam lazım bazı karakterleri deniyicem mavi öz kasmak için napabilirim
kanka sadece levelden kasılıyo level takviyesi al daha hızlı öz gelirBenim hızlı mavi öz kasmam lazım bazı karakterleri deniyicem mavi öz kasmak için napabilirim
sürekli oyna reis takım bul kendine onlarla gir sürekliBenim hızlı mavi öz kasmam lazım bazı karakterleri deniyicem mavi öz kasmak için napabilirim
hiç görmedim açıkçasıBazıı esporcuların youtubeye koydukları videolar var onları izleyebilirsin işine yarayacaktır
teşekkür ederim
Bu onlarca videodan sadece birtanesi.
ben henüz onaylı üye değilim kullanabiliyomuyum onu ?Dostum siteden bir arkadaş paylaşmıştı.Yeni bir hesap açıp bota koyuyorsun,ertesi gün baktığında 5-6 şampiyon.5-6 günde 20 25k lara kadar öz birikiyor.
şuan 99 levelim iyimi ?Kardeşim sürekli oyun oynaman lazım level atlaman lazım birde oyunun görevleri var tabi oradan veriyor öyle kasabilirsin başka bir yolu yok.
Tabi tabi dostum.Siteye eklenen bir hile değil,bir arkadaş paylaşmıştı.Ben sana hilenin adını vereyim dilersen forumdan araştırben henüz onaylı üye değilim kullanabiliyomuyum onu ?
teşekkür ederim yardımın içinTabi tabi dostum.Siteye eklenen bir hile değil,bir arkadaş paylaşmıştı.Ben sana hilenin adını vereyim dilersen forumdan araştırUltimateLeagueBotRecoded
Post automatically merged:
Ve main hesabında asla kullanma.Ban riski var